Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,811,145 Members 44,669 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[REQ] LgCameraApp.apk LGCameraApp.odex 380dpi

Tip us?
 
ziociccio
Old
#11  
Senior Member - OP
Thanks Meter 42
Posts: 335
Join Date: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by Theos_ View Post
stupid question: you have fix the permission of the apk ?
oh yes. rw-r-r
 
Theos_
Old
#12  
Theos_'s Avatar
Member
Thanks Meter 23
Posts: 62
Join Date: Apr 2014
Location: France
Quote:
Originally Posted by ziociccio View Post
oh yes. rw-r-r
last chance

you have reboot after delete odex ?

Quote:
Originally Posted by ziociccio View Post
if copy lgcameraapp from spiderio,maintaning my odex file --> no change
if copy lgcameraapp from spiderio,deleting my odex file --> no camera
and with spiderio odex ?
 
ziociccio
Old
#13  
Senior Member - OP
Thanks Meter 42
Posts: 335
Join Date: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by Theos_ View Post
last chance

you have reboot after delete odex ?



and with spiderio odex ?
spiderio rom have only apk,not odex files.
 
Theos_
Old
#14  
Theos_'s Avatar
Member
Thanks Meter 23
Posts: 62
Join Date: Apr 2014
Location: France
Sorry, no idea...,
maybe ask help to Spiderio.
 
ziociccio
Old
#15  
Senior Member - OP
Thanks Meter 42
Posts: 335
Join Date: Jan 2008
thanks.
at the end,i flashed g3 porting rom and change dpi to 380. It works perfectly!
 
Theos_
Old
#16  
Theos_'s Avatar
Member
Thanks Meter 23
Posts: 62
Join Date: Apr 2014
Location: France
Quote:
Originally Posted by ziociccio View Post
thanks.
at the end,i flashed g3 porting rom and change dpi to 380. It works perfectly!
Yes i have read that in CloudyG3 thread,
Personally, i wait a quick window fix for the g3 ports
 
x551
Old
#17  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 14
Join Date: Jul 2012
same problem with me....................................
 
Amandroid
Old
#18  
Amandroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 104
Posts: 583
Join Date: Jan 2011
Use xposed and app settings , with this you can write 480 dpi for caméra app,just reboot and it's done 😜

C'est mon poney qui envoie ce message

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes