FORUMS

MMS issues after rooting

244 posts
Thanks Meter: 19
 
By mtown_cyclone, Senior Member on 19th June 2014, 04:16 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Is anyone else having issues sending MMS messages after rooting? I can receive them but they will not send. I've tried the Samsung messaging app and Hangouts. Both sit at "sending" for a long time before saying it couldn't be sent.

Sent from my SM-G900V using Tapatalk
 
 
19th June 2014, 05:03 AM |#2  
elliwigy's Avatar
Senior Member
Flag Phoenix
Thanks Meter: 2,909
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mtown_cyclone

Is anyone else having issues sending MMS messages after rooting? I can receive them but they will not send. I've tried the Samsung messaging app and Hangouts. Both sit at "sending" for a long time before saying it couldn't be sent.

Sent from my SM-G900V using Tapatalk

did you contact your carrier? unless you messed around or removed somethin after root i dont see root alone causing this issue.. i can send mms fine here

Sent from my SM-G900V using XDA Premium HD app
19th June 2014, 01:42 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by elliwigy

did you contact your carrier? unless you messed around or removed somethin after root i dont see root alone causing this issue.. i can send mms fine here

Sent from my SM-G900V using XDA Premium HD app

I figured it out. The first thing I installed after rooting was Adblock Plus. I uninstalled that and now they're working again. I don't understand why ABP would mess with MMS messages but it was definitely the problem.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes