Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,023 Members 40,904 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

please help

Tip us?
 
mr.dj26
Old
#1  
mr.dj26's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 14
Posts: 216
Join Date: Oct 2010
Default please help

hello,

since day one when I bought my m8 I rooted it, and a it was fine but sometimes the phone will just freez, i cant go back home nothing the screen wont respond.

i thought this was because of the viper rom so i tried another rom but still it freezes some times, it not a big deal but what the problem? anyone having this issue?

btw when i flash a new rom i wipe everything.

thanks
 
ashyx
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 278
Join Date: Oct 2012
I'd just go back to sense at least it works properly. Must be a Rom or kernel issue.
 
Android The Greek
Old
#3  
Android The Greek's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 334
Posts: 1,237
Join Date: Mar 2012
Location: Pottstown
I've seen that but not too often

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app
 
mr.dj26
Old
#4  
mr.dj26's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 14
Posts: 216
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by ashyx View Post
I'd just go back to sense at least it works properly. Must be a Rom or kernel issue.
both roms are sense. thx
 
an0ther
Old
#5  
an0ther's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 137
Posts: 500
Join Date: Sep 2013
Are you installing something on xposed? Or custom kernel?

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app
 
mr.dj26
Old
#6  
mr.dj26's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 14
Posts: 216
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by an0ther View Post
Are you installing something on xposed? Or custom kernel?

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app
yes, xposed using knock code, gestures, xsense, htc one tweaks, expanded notification.

can this be the problem?
 
an0ther
Old
#7  
an0ther's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 137
Posts: 500
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by mr.dj26 View Post
yes, xposed using knock code, gestures, xsense, htc one tweaks, expanded notification.

can this be the problem?
I would guess so. Disable xposed for a few days and see if problem quits.
 
mr.dj26
Old
#8  
mr.dj26's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 14
Posts: 216
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by an0ther View Post
I would guess so. Disable xposed for a few days and see if problem quits.
I'll download viper 1.7 today, make a clean install, and ill disable xposed later

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Remove Unnecessary WhatsApp Elements with Xposed

In modern life, you can’t underestimate the power ofthe dark sidemessaging … more

MaR-V-iN to Talk Google and Android APIs at XDA:DevCon 2014

Our international xda:devcon 14in Manchester, UK on the weekend of September … more

But First, Let Me Take a #Selfie

“Today while browsing XDA,I’m going tocheck to seeif my favorite ROM has been updated–but … more