FORUMS
Remove All Ads from XDA

please help

321 posts
Thanks Meter: 29
 
By mr.dj26, Senior Member on 17th June 2014, 11:53 AM
Post Reply Email Thread
hello,

since day one when I bought my m8 I rooted it, and a it was fine but sometimes the phone will just freez, i cant go back home nothing the screen wont respond.

i thought this was because of the viper rom so i tried another rom but still it freezes some times, it not a big deal but what the problem? anyone having this issue?

btw when i flash a new rom i wipe everything.

thanks
 
 
17th June 2014, 12:21 PM |#2  
ashyx's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 4,199
 
Donate to Me
More
I'd just go back to sense at least it works properly. Must be a Rom or kernel issue.
17th June 2014, 12:39 PM |#3  
Android The Greek's Avatar
Senior Member
Flag New Castle
Thanks Meter: 463
 
More
I've seen that but not too often

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app
18th June 2014, 12:04 AM |#4  
mr.dj26's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 29
 
More
Quote:
Originally Posted by ashyx

I'd just go back to sense at least it works properly. Must be a Rom or kernel issue.

both roms are sense. thx
18th June 2014, 01:39 AM |#5  
an0ther's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 262
 
More
Are you installing something on xposed? Or custom kernel?

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app
18th June 2014, 02:17 AM |#6  
mr.dj26's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 29
 
More
Quote:
Originally Posted by an0ther

Are you installing something on xposed? Or custom kernel?

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app

yes, xposed using knock code, gestures, xsense, htc one tweaks, expanded notification.

can this be the problem?
18th June 2014, 02:23 AM |#7  
an0ther's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 262
 
More
Quote:
Originally Posted by mr.dj26

yes, xposed using knock code, gestures, xsense, htc one tweaks, expanded notification.

can this be the problem?

I would guess so. Disable xposed for a few days and see if problem quits.
19th June 2014, 02:20 PM |#8  
mr.dj26's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 29
 
More
Quote:
Originally Posted by an0ther

I would guess so. Disable xposed for a few days and see if problem quits.

I'll download viper 1.7 today, make a clean install, and ill disable xposed later
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes