Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,827 Members 53,357 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[HELP] Custom flag set, but phone still boots?

Tip us?
 
pewds
Old
#1  
pewds's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 14
Join Date: Feb 2014
Default [HELP] Custom flag set, but phone still boots?

Okay. So I successfully rooted my phone on 4.4.2 and I set my cpu and rebooted... and I got a custom flag. I dont really care about the warranty but its weird because it would still boot fine after taking out rhe battery and rebooting (still got custom flag). I've looked for help on the Internet but didnt find anything.
 
decaturbob
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 813
Posts: 2,388
Join Date: Mar 2011
Location: Decatur
Quote:
Originally Posted by pewds View Post
Okay. So I successfully rooted my phone on 4.4.2 and I set my cpu and rebooted... and I got a custom flag. I dont really care about the warranty but its weird because it would still boot fine after taking out rhe battery and rebooting (still got custom flag). I've looked for help on the Internet but didnt find anything.
Custom flag...indicates phone been rooted...not a big deal

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
so long Verizon and my awesome S4 , hello TMO G3
The Following User Says Thank You to decaturbob For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
pewds
Old
#3  
pewds's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 14
Join Date: Feb 2014
Thanks I was a bit worried because it didnt boot the first time. But the second time I booted it worked. Just never had this issue before

Sent from my SCH-I545 using XDA Free mobile app
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes