Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[SOLVED] Phone wont boot after firmware flash

OP P1raten

19th June 2014, 06:37 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
42 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
After trying to flash a firmware my phone no longer boots at all.

If I have it plugged into my computer then I can hear the PC recognizing the device, but when using ADB and Fastboot I get no response.

Anyone have any ideas?
Last edited by P1raten; 19th June 2014 at 08:00 PM.
19th June 2014, 07:10 PM   |  #2  
Prinz069's Avatar
Senior Member
Flag Frankfurt am Main / GER
Thanks Meter: 1,144
 
2,825 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
It will be very simple if you follow the instructions here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2485651

That also helped me today flashing the newest firmware
19th June 2014, 07:19 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
42 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by Prinz069

It will be very simple if you follow the instructions here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2485651

That also helped me today flashing the newest firmware

I see no solution in that thread for helping me with my issue.
19th June 2014, 07:24 PM   |  #4  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Flag Beirut
Thanks Meter: 3,117
 
6,265 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by P1raten

I see no solution in that thread for helping me with my issue.

is device manager showing QHSUSB_DLOAD ?

if yes, then here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2770684
The Following User Says Thank You to nkk71 For This Useful Post: [ View ]
19th June 2014, 07:28 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
42 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by nkk71

is device manager showing QHSUSB_DLOAD ?

if yes, then here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2770684

Yes, it was!

I will check it out, thanks!

EDIT: It now boots back into fastboot! Thanks a ton!
Last edited by P1raten; 19th June 2014 at 08:00 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes