Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] I747UCUFNE4_AT&T 4.4.2 Stock ROM & System Dump

OP enewman17

19th June 2014, 07:43 PM   |  #1  
enewman17's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Fort Wayne, IN
Thanks Meter: 6,694
 
2,785 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
I747UCUFNE4_AT&T 4.4.2

This is a completely stock rom, nothing has been removed.
Only changes include.
  • Root
  • Busybox
  • Permissions for ext. sdcard added for all apps.

Prerequisites include a minimum of a 4.3 bootloader and modem.
If you are not on the official 4.4.2 bootloaders and modem then you will need to flash ktoonsez kernel. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1756776

Directions:
1. Factory data reset
2. Flash ROM
3. If your still on 4.3 bootloader flash ktoonsez kernel immediately after the rom.
4. Let phone boot up, go through start up etc...
5. Open SuperSU, Let it disable Knox. If it gets stuck, press the home button and reboot the phone and try it again. It will work the 2nd time.
6. Nothing else to see here.


Flash in custom recovery.

Stock Odex
http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358550126

Stock Deodex
http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358550125

Stock Kernel, insecure, init.d, sdcard R/W, selinux permissive
http://www.mediafire.com/?oooglrsrna0vony

I747UCUFNE4 debrick.img
http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358549813

PHP Code:
I747UCUFNE4_4.4.2 system dump
Zip contains
system.imgboot.img and NON-HLOS.bin
Not flashable
.
http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358549356 
By all means you are all welcome to use the entirety of this and everything I upload without permission. Enjoy!
Last edited by enewman17; 7th August 2014 at 04:06 PM.
The Following 45 Users Say Thank You to enewman17 For This Useful Post: [ View ]
19th June 2014, 07:47 PM   |  #2  
rogersb11's Avatar
Senior Member
Flag Indianapolis
Thanks Meter: 2,371
 
1,521 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
You have the cache.img? I made a zip yesterday for a tar and can zip this up to but wanted to check on the cache if you had it

I'm pulling it now to create the flashable zip but i don't have an s3 anymore so I'll need someone else to test it
Last edited by rogersb11; 19th June 2014 at 07:51 PM.
19th June 2014, 08:12 PM   |  #3  
CNexus's Avatar
Recognized Contributor
Flag /home/cnexus/android
Thanks Meter: 13,733
 
9,057 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by enewman17

I'm working on getting a recovery flashable update ready.

Quote:
Originally Posted by rogersb11

You have the cache.img?

The above.

I put together a flashable for the NE6 rogers update, but they stuck CSC files and other things into the cache.img that I had to extract and add to the rom
The Following User Says Thank You to CNexus For This Useful Post: [ View ]
19th June 2014, 08:35 PM   |  #4  
rogersb11's Avatar
Senior Member
Flag Indianapolis
Thanks Meter: 2,371
 
1,521 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by CNexus

The above.

I put together a flashable for the NE6 rogers update, but they stuck CSC files and other things into the cache.img that I had to extract and add to the rom

Same thing happened to me on the canadian note 2 so I haven't even started this yet without it even tho it's sitting here waiting lol
19th June 2014, 09:13 PM   |  #5  
enewman17's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Fort Wayne, IN
Thanks Meter: 6,694
 
2,785 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by CNexus

The above.

I put together a flashable for the NE6 rogers update, but they stuck CSC files and other things into the cache.img that I had to extract and add to the rom

Quote:
Originally Posted by rogersb11

Same thing happened to me on the canadian note 2 so I haven't even started this yet without it even tho it's sitting here waiting lol

Well.... I'm not sure how I can get the cache image. There is no cache.img or anything in the OTA. The only thing I could do is make an image from my phone after a data reset??? Maybe. This is one of the reasons why we were never able to make a 4.3 tar because of the missing images. Eventually someone found leaked files.

The Rom is complete as far as the system image goes. It's also rooted. So anyone can at least make a rom with the boot and system images.
The Following User Says Thank You to enewman17 For This Useful Post: [ View ]
19th June 2014, 09:15 PM   |  #6  
CNexus's Avatar
Recognized Contributor
Flag /home/cnexus/android
Thanks Meter: 13,733
 
9,057 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by enewman17

Well.... I'm not sure how I can get the cache image. There is no cache.img or anything in the OTA. The only thing I could do is make an image from my phone after a data reset??? Maybe. This is one of the reasons why we were never able to make a 4.3 tar because of the missing images. Eventually someone found leaked files.

The Rom is complete as far as the system image goes. It's also rooted. So anyone can at least make a rom with the boot and system images.

Check cache/recovery and see if there is a zip file there...if there is, just upload the zip itself
19th June 2014, 09:31 PM   |  #7  
rogersb11's Avatar
Senior Member
Flag Indianapolis
Thanks Meter: 2,371
 
1,521 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by enewman17

Well.... I'm not sure how I can get the cache image. There is no cache.img or anything in the OTA. The only thing I could do is make an image from my phone after a data reset??? Maybe. This is one of the reasons why we were never able to make a 4.3 tar because of the missing images. Eventually someone found leaked files.

The Rom is complete as far as the system image goes. It's also rooted. So anyone can at least make a rom with the boot and system images.

Ok, well I'm at m pc now so I'll deodex and and zip it up shortly and upload

is the bin file a MUST?

---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------

I'm downloading the Rogers black version from sammobile right now so i can make a different zip if need be and I'll have the cache.img. Well at least I expect it some come with it
Last edited by rogersb11; 19th June 2014 at 09:22 PM.
19th June 2014, 09:46 PM   |  #8  
CNexus's Avatar
Recognized Contributor
Flag /home/cnexus/android
Thanks Meter: 13,733
 
9,057 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rogersb11

Ok, well I'm at m pc now so I'll deodex and and zip it up shortly and upload

is the bin file a MUST?

---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------

I'm downloading the Rogers black version from sammobile right now so i can make a different zip if need be and I'll have the cache.img. Well at least I expect it some come with it

http://forum.xda-developers.com/show...php?p=53528582

Already has the CSC files and everything
19th June 2014, 09:51 PM   |  #9  
rogersb11's Avatar
Senior Member
Flag Indianapolis
Thanks Meter: 2,371
 
1,521 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rogersb11

Ok, well I'm at m pc now so I'll deodex and and zip it up shortly and upload

is the bin file a MUST?

---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------

I'm downloading the Rogers black version from sammobile right now so i can make a different zip if need be and I'll have the cache.img. Well at least I expect it some come with it


Beat me to it haha but thanks man. Been looking to dev a TW rom and now I can stop archi after deodex and save some time. Running apps build so kitchen was moving SLOW anyway. Thanks again man. As I no longer hav the phone and doing this for community and my buddy do I need to do anything to kernel for AT&T 747?
19th June 2014, 10:41 PM   |  #10  
pre4speed's Avatar
Senior Member
Flag lancaster
Thanks Meter: 411
 
1,745 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Question. I'm on your mj2/mjb bootloader combo on S3Rx. If I flash this, will I be stuck not being able to revert back to 4.1.2 for any reason I may have? Or will you be doing a 4.4.2 S3Rx version?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes