Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,421 Members 38,937 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] My Xperia Sola not turning ON during Custom ROM CM11 installation

Tip us?
 
siljoz@gmail.com
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jun 2014
Default [Q] My Xperia Sola not turning ON during Custom ROM CM11 installation

Dear friends,

I was trying install a custom ROM in my Xperia Sola (CM11). In the procedure which I followed, it was told to flash the kernel in fastboot mode. I have extracted the boot.img file and selected it as the kernel file. Now when I pressed the Reboot into system, my pc showed some MTP driver was not installed.
Now my phone is stuck up with a blank screen. No charging indication also.
When I press the Power & Vil + button, phn is vibrating & red LED is lighting for a few seconds.

Please help.

Thanks & Regards,
siljoz@gmail.com
 
philos64
Old
(Last edited by philos64; 19th June 2014 at 09:48 PM.)
#2  
philos64's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,662
Posts: 3,396
Join Date: May 2010
I suggest you to go to post your request here
=> Sony Xperia P, U, Sola, Go > Xperia P, U, Sola, Go Q&A, Help & Troubleshooting

I'm sure that someone can give you some good answers.

Is it this rom => Sony Xperia P, U, Sola, Go > Xperia Sola Android Development > [ROM] [UB] [Kitkat] [4.4.2] Unofficial CyanogenMod 11.0 [Updated 06.04.2014]

Have you used this command lines :
Code:
fastboot flash boot boot.img
This is the command line for flash a boot.img via fastboot.
Go to my first link (blue) and send your request on

and this link which is the index for your device => Xperia Sola [MT27i] Official Thread ROOT, ROMS, MODS, HELP & Guides [All In One]

Good luck
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes