M9: Is Throttling a Non-issue? Can’t We Trust Benchmarks?

When the first reports of the M9 overheating came to light, many forum … more

Unofficial Omni 5.1 for the Xperia Z

Unofficial Omni 5.1 builds just landed on the Xperia Z (yuga), thanks to recognized Developer … more

What’s Next For Pebble?

It is all well and good stating figures, but what does $20 million of crowd funding mean for a company? … more

LG G4 Note Picture Leaked, Oxygen OS Delayed – XDA TV

The LG G4 Note has been leaked! That and much more news is covered by Jordan … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

New Ultra; 4.4.3; Damn thing still crashes 2-3 Day

19th June 2014, 02:46 AM   |  #1  
rockky's Avatar
OP Senior Member
Flag chicago
Thanks Meter: 159
 
2,226 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
More
WTF Sony.
19th June 2014, 06:18 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 11
 
103 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
mine was crashing before I factory reset it twice and now it is OK

Sent from my C6833 using Tapatalk
19th June 2014, 01:54 PM   |  #3  
Account currently disabled
Flag Kepler-34b
Thanks Meter: 5,672
 
15,002 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
Not a single crash here, so I'm guessing you have a lot of garbage installed.

Sent from my C6833_GPe using Tapatalk
The Following User Says Thank You to LordManhattan For This Useful Post: [ View ]
19th June 2014, 06:26 PM   |  #4  
pemell's Avatar
Senior Member
Flag Gothenburg
Thanks Meter: 494
 
1,068 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by LordManhattan

Not a single crash here, so I'm guessing you have a lot of garbage installed.

Sent from my C6833_GPe using Tapatalk

Or one piece of really ugly garbage

Sent from my C6833 using Tapatalk
19th June 2014, 06:48 PM   |  #5  
Account currently disabled
Flag Kepler-34b
Thanks Meter: 5,672
 
15,002 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
Quote:
Originally Posted by pemell

Or one piece of really ugly garbage

Sent from my C6833 using Tapatalk

Very true.

Sent from my C6833_GPe using Tapatalk
19th June 2014, 07:30 PM   |  #6  
Senior Member
Flag corpus christi
Thanks Meter: 53
 
420 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
More
Quote:
Originally Posted by LordManhattan

Very true.

Sent from my C6833_GPe using Tapatalk

My buddy got an Ultra just recently after I kept showing him mine. He even moved from iPhone 5s to get it. He has had problems with his as well. I don't think it is crashing, but his Simple Home launcher keeps popping up and won't go away. We have tried everything possible to keep him from popping up. I told him if I could just root it and put GPe on it, but he said no. So his move to Android experience hasn't been a good one from him so far.
19th June 2014, 10:05 PM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
313 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Is there a new update already?

Sent from my C6833 using Tapatalk
19th June 2014, 10:38 PM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 680
 
1,891 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by zaxharu

Is there a new update already?

Sent from my C6833 using Tapatalk

OP has a GPe model.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes