Post Reply

[Q] Help! Flashing .kdz stopped working after TWRP

OP guvno

19th June 2014, 11:38 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
97 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
So, I've been using the .kdz method successfully to flash my D802 several times before, no issues at all.

I'm on stock 4.2.2, rooted and I installed TWRP, everything is working fine, but I decided to move on to 4.4.2 (stock) using the .kdz flash method and I just can't get it to work anymore... I've tried several times but I just get stuck on 49% all the time...

The flash tool says this:

13:35:04 : #################################################
13:35:04 : Indirect Internal / PC to Phone send end
13:35:24 : wParam : 13, lParam = 46
13:35:44 : wParam : 13, lParam = 47
13:36:06 : wParam : 100, lParam = 3146241
13:36:06 : MODEL DLL Event : (100, 3146241)
13:36:06 : Step : TYPE_WPARAM_UPGRADE_ERROR
13:36:06 : CleanModelDll() : Free Model.dll
13:36:06 : _DetachDLL Call
13:36:11 : _DetachDLL Call End
13:36:11 : Page_Error 부분입니다
13:36:11 : 여기는 Retry 부분입니다

Any ideas?
20th June 2014, 01:31 AM   |  #2  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
97 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
I think I have really messed things up now...

I downloaded Cloudyfa's 2.4 ROM and stock KK kernel and installed using TWRP. Phone was working fine, then I used the .kdz method to try and flash again (stock KK ROM) and this time the flash completed fine. Phone started up but had loads of process stopping, so I did a factory reset and now all I get is the little android with the cube spinning. I can flash any .kdz again but as soon as the phone reboots, the android is there with the cube spinning...

Have I bricked it irreversably?


Never mind, got this working again now.... Flashed a JB .kdz and then up to KK .kdz and its all good
Last edited by guvno; 20th June 2014 at 02:14 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank