MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more

Sony to Extend its AOSP Program to Other Devices

Sony will be offering its users the possibility to use AOSP ROMs as an alternative to the … more
Post Reply

[Q] !!!!!!!!Who can help me!!!!!!!!

19th June 2014, 06:49 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Moreno valley
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
att note3 4.4.2 kk root with towelroot superus 1.99r5

Everything is running good

just cant installed safestrap...how can help me...to installed....

safestrap 3.72...install...not work...

Already installed busbox... just safestrap not work..plz help me Thx...........
Last edited by Johnliu12; 19th June 2014 at 07:08 AM.
19th June 2014, 06:56 AM   |  #2  
Face_Plant's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 200
 
445 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by Johnliu12

att note3 4.4.2 kk root with towelroot superus 1.99r5

Everything is running good

just cant installed safestrap...how can help me...to installed....

safestrap 3.72...install...not work...

Did you install Busybox? Download it here: https://play.google.com/store/apps/d...busyboxonrails

Also, just an FYI: Questions go in the Q&A section, not the general section. Please post any future questions in there.
19th June 2014, 07:30 AM   |  #3  
K-alz's Avatar
Senior Member
Flag Cleveland, Ohio... Southeast Oklahoma originally
Thanks Meter: 2,448
 
3,469 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by Johnliu12

att note3 4.4.2 kk root with towelroot superus 1.99r5

Everything is running good

just cant installed safestrap...how can help me...to installed....

safestrap 3.72...install...not work...

Already installed busbox... just safestrap not work..plz help me Thx...........

when you installed busybox, did you run it? open the app and hit install/go and let it finish. after that go to ss and uninstall recovery then reinstall it and reboot.

sent from my📱3
19th June 2014, 09:08 AM   |  #4  
OP Junior Member
Flag Moreno valley
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
Quote:
Originally Posted by K-Alzwayed

when you installed busybox, did you run it? open the app and hit install/go and let it finish. after that go to ss and uninstall recovery then reinstall it and reboot.

sent from my📱3


Still not work ....
19th June 2014, 01:02 PM   |  #5  
garwynn's Avatar
Forum Moderator / Recognized Developer
Flag Chi-town
Thanks Meter: 7,551
 
4,678 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Donate to Me
More
Moved to Q&A.
19th June 2014, 07:54 PM   |  #6  
Face_Plant's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 200
 
445 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by Johnliu12

Still not work ....

Which Busybox app did you use? Try the one I linked you to. You might have a bad download of Safestrap too. Try downloading it again. If worst comes to worst you may have to do a factory reset and try again.
20th June 2014, 02:44 AM   |  #7  
OP Junior Member
Flag Moreno valley
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
domun same
Quote:
Originally Posted by Face_Plant

Which Busybox app did you use? Try the one I linked you to. You might have a bad download of Safestrap too. Try downloading it again. If worst comes to worst you may have to do a factory reset and try again.

i try to factory reset ..but still like that help me ....Thx....

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes