Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

2nd hand phone - almost blank screen after booting & selecting language

OP trein91

19th June 2014, 08:16 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 101
 
612 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Apparently the owner ran into an issue after trying to update to kit Kat with Odin. I presume he tried to flash the stock firmware since be doesnt know what root means. He says it boots up fine and you manage to get into the select language screen. But afterwards you get a sparse black screen.



Sounds fixable. I should be able Odin another rom and flash cwm, root it and custom rom etc right?
Sent from my Galaxy S3
Last edited by trein91; 20th June 2014 at 10:37 AM.
19th June 2014, 10:43 AM   |  #2  
Obagleyfreer's Avatar
Senior Member
Flag Wellington
Thanks Meter: 785
 
1,844 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Looks like it's running acustom ROM at the moment.
If the owner knows how to flash firmware on a phone, why hasn't he fixed it himself?

Sent from my GT-I9505 using XDA Premium HD app
19th June 2014, 10:45 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 101
 
612 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by Obagleyfreer

Looks like it's running acustom ROM at the moment.
If the owner knows how to flash firmware on a phone, why hasn't he fixed it himself?

Sent from my GT-I9505 using XDA Premium HD app

Um. The screenshot is of my phone showing his screenshot on gumtree.

This is his screenshot

I get what you mean though. Isn't Odin only used by users who know? Since normal users would perhaps use kies? Lol

Sent from my Galaxy S3
Last edited by trein91; 19th June 2014 at 10:49 AM.
20th June 2014, 09:50 AM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 101
 
612 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Sigh. Bought the phone, for 200 though. I flashed a stock firmware via Odin. Still same screen as above. Sigh. I tried rooting it and getting Philz touch on it. Touch input does not seem to work. Loaded aosp roms and kernels onto the phone. Flashed it via Philz recovery. Gives me bootloops.


Ideas?

Sent from my Galaxy S3
Last edited by trein91; 20th June 2014 at 09:52 AM.
20th June 2014, 11:16 AM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 101
 
612 posts
Join Date:Joined: Jun 2012


Managed to somehow install a aosp rom. Touch input doesn't work? Wtf? How do I fix it? Screen lights up fine so what's the issue?

Managed to get it linked to adb somehow. Any way I can fix the touch issue?

Sent from my Galaxy S3
Last edited by trein91; 20th June 2014 at 11:20 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes