Ultrasecure Blackphone Had Security Vulnerability

What was touted to be an impenetrable monolithic staple in Android security has just had a … more

LG Dumps Glass, Adopts Plastic for All Future Screens

LG has been incorporating plastic OLED displays in some of its latest and upcoming … more

Seene: A New Dimension for Social Media

Seene has been on iOS since October 2013, and it has now made its to the Google Play Store. Seene is … more

Runtastic Material Design Overhaul

With each passing day, an increasing number of apps are getting on board with Google’s new visual … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] GPS [ROM][4.4.2][WIP] CyanogenMod 11.0 [UNOFFICIAL]

OP Vercuromio

7th May 2014, 05:01 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Does the GPS work in this ROM? I canīt get it enable.
13th May 2014, 07:14 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by Vercuromio

Does the GPS work in this ROM? I canīt get it enable.

I reply to myself.
Thre is alrady a fix for GPS on this ROM
14th May 2014, 06:36 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
5 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Talking flash the patch given in main thread comments
Read the comments in 21 page olivier pasted the link for gps there download it and flash it.Worked well for me.
flash it it worked for me...
The Following User Says Thank You to xander143 For This Useful Post: [ View ]
14th May 2014, 07:43 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by xander143

Read the comments in 21 page olivier pasted the link for gps there download it and flash it.Worked well for me.
flash it it worked for me...

Thank you! It work well for me too
20th May 2014, 05:09 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by Vercuromio

Does the GPS work in this ROM? I canīt get it enable.

There is a GPS-Fix available. It is working for me. But i don't tried Beta 1
20th June 2014, 01:24 PM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
5 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by fraeggle1966

There is a GPS-Fix available. It is working for me. But i don't tried Beta 1

it works on beta 1 as well just make a clean wipe and flash thats it

Sent from my Wildfire S A510e using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes