Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Can't get past initial setup screen after flashing Stock 4.2.2 GT-P5210(WiFi)

OP asdfg2210

20th June 2014, 02:41 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2625805

I flashed the "Deodexed/Rooted build" from that thread and can't get past the initial setup screen. It seems as soon as I touch the screen it freezes. Then after about a minute it reboots.
20th June 2014, 12:52 PM   |  #2  
Aeyan Ashraf's Avatar
Senior Member
Flag ★◢↿ALIGARH↾◣★
Thanks Meter: 1,051
 
473 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by asdfg2210

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2625805

I flashed the "Deodexed/Rooted build" from that thread and can't get past the initial setup screen. It seems as soon as I touch the screen it freezes. Then after about a minute it reboots.

Did you wiped everything ? And If it's still not working then flash stock official 4.2.2 and then again root it and re-flash stock rooted deodexed :thumbup::thumbup:

Sent from my GT-S6802 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to Aeyan Ashraf For This Useful Post: [ View ]
20th June 2014, 07:23 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by Aeyan Ashraf

Did you wiped everything ? And If it's still not working then flash stock official 4.2.2 and then again root it and re-flash stock rooted deodexed :thumbup::thumbup:

Sent from my GT-S6802 using xda app-developers app


Yes, I was making sure to wipe everything. For some reason it worked today. I also took a suggestion in another thread to make sure system was mounted in TWRP. Yesterday I did that but it only made it through 3 setup pages before freezing. Today I used a different stock version than I was using yesterday before flashing the deodexed/rooted one. I used the Cellular South U.S. P5210UEUANB2 version today. Yesterday I was using the French P5210XXUAMG6 version. Don't know if that made a difference but it works now. Thanks.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes