How to Disable Data Encryption on Nexus 6

In late September, Google decided to step on NSA’s toes and turn on encryption by default in … more

DJI Phantom 2 Vision+ Review – XDA TV

The holidays will be here in no time, so why not start thinking about gifts now? Youll be ahead … more

Mozilla Ditches Google, Makes Yahoo Default Search Engine

Mozilla and Google have had a long-standing relationship of about 10 years. Google … more

Learn More About Linux with Linux Man Pages

Linux is quite a powerful and very configurable operating system. Thanks to some user-friendly … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Warning: Camera Failed

OP Emporioo

1st May 2014, 12:02 AM   |  #11  
Junior Member
Flag Madrid
Thanks Meter: 1
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Internacional version issues, same problem in spanish carrier free model

Enviado desde mi SM-G900F mediante Tapatalk
2nd May 2014, 08:31 PM   |  #12  
OP Member
Flag Warrington
Thanks Meter: 14
 
35 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
Hey guys just a quick update o2 wasn't able to fix my phone so sent me a brand new one instead fingers crossed it was just a bad phone and won't happen again
3rd May 2014, 04:14 PM   |  #13  
Senior Member
Thanks Meter: 100
 
713 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I've got a slightly different problem. Mine says recording failed, but I can take pictures.

I'm wondering if I removed something I shouldn't have with titanium backup though... I hope anyway...

Sent from my SM-G900F using XDA Free mobile app
4th May 2014, 12:33 AM   |  #14  
Account currently disabled
Thanks Meter: 6
 
23 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
I had it too...

But they replaced my old s5 to a new one without any problems !
20th June 2014, 08:17 PM   |  #15  
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 23
 
145 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
I had "Warning Camera Failed" problem on my SM-G900SW (S5 in Canada), along with some other weird problems.

After reading an announcement from Samsung that the problem is ROM related download the stack image for my device/provider from Samfirmware and re-flashed the phone.

The problem went away, and so did some other issues.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes