Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] phone stopps every time, modem problem?

OP celistar

20th June 2014, 06:20 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
I got a problem. I am on Omega V25 all is working fine. Tried to flash later Versions. First the Modem NC9 needed more than one flash.
Any later versions of Omega boots.

But the prozess phone stopps every time.

Now i flashed original Firmware and after it V32. Same problem again.
Is there any way to flash without full wipe?

Edit: Tried new modem
tried Philz and twrp recovery
Last edited by celistar; 20th June 2014 at 06:51 PM.
20th June 2014, 07:08 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Netherlands
Thanks Meter: 313
 
1,971 posts
Join Date:Joined: May 2009
Rule number one:

Always fully wipe if you got problems after flashing updates/new versions.

You know what to do. Wipe!
20th June 2014, 08:22 PM   |  #3  
verny94's Avatar
Senior Member
Flag Kladno
Thanks Meter: 73
 
388 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Quote:
Originally Posted by celistar

I got a problem. I am on Omega V25 all is working fine. Tried to flash later Versions. First the Modem NC9 needed more than one flash.
Any later versions of Omega boots.

But the prozess phone stopps every time.

Now i flashed original Firmware and after it V32. Same problem again.
Is there any way to flash without full wipe?

Edit: Tried new modem
tried Philz and twrp recovery

Recovery is the newest?? Also install with full wipe
Maybe flash stock ROM and try it again
20th June 2014, 08:47 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by verny94

Recovery is the newest?? Also install with full wipe
Maybe flash stock ROM and try it again

I flashed stock, same prob.
Now I did full wipe. So it works.
Could it be the wiima theme 2d?

Now I just flashed back my backup.
Don't want to install all again and do all the settings
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes