Speed Up Deodexing with JoelDroid Batch Deodexer

Android 5.0 Lollipop brings many under-the-hood changes like changing the default compiler … more

Top 5 Apps for 2014 + Top Xposed Mod of 2014 – XDA TV

Its that time of year where you look back and remember the things that happened … more

NVIDIA SHIELD Tablet Gets Android 5.0.1, OTA Available

The NVIDIA SHIELD Tablet is the latest Android-powered device released by famed GPU … more

FXP Team Delivers Lollipop to Various Xperia Devices!

From all of us here at XDA-Developers, we’d like to wish you Happy Holidays! If … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

cwm bootloop

OP pvaldeben

16th June 2014, 01:39 PM   |  #1  
pvaldeben's Avatar
OP Senior Member
Flag E. Rockaway
Thanks Meter: 47
 
267 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
First time this happens. Was going to do a nandroid from rom manager and the phone got stuck in boot loop. Cwm would start and restart the phone over and over again. I had to do odin back to 4.3 root66.

I was installing a 4.4 tw rom with Agni kernel 4.2.1 and after setting up rom manager if I tried going into recovery it will start boot looping.

has this happened to anyone and fixed it.

Thanks, cheers.
Last edited by pvaldeben; 16th June 2014 at 01:43 PM.
16th June 2014, 06:52 PM   |  #2  
Junior Member
Tampa, FL
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by pvaldeben

First time this happens. Was going to do a nandroid from rom manager and the phone got stuck in boot loop. Cwm would start and restart the phone over and over again. I had to do odin back to 4.3 root66.

I was installing a 4.4 tw rom with Agni kernel 4.2.1 and after setting up rom manager if I tried going into recovery it will start boot looping.

has this happened to anyone and fixed it.

Thanks, cheers.

Make sure that you updated to the latest CWM. Android 4.4 support has been added in the latest version and is not able to be flashed on older versions of CWM
16th June 2014, 11:09 PM   |  #3  
pvaldeben's Avatar
OP Senior Member
Flag E. Rockaway
Thanks Meter: 47
 
267 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by Blueracer90

Make sure that you updated to the linstalltest CWM. Android 4.4 support has been added in the latest version and is not able to be flashed on older versions of CWM

Since I did a odin restore, I must have had installed the latest CWM from rom manager. Its after I install 4.4 t rom nd agni kernel that it happans. Very weird thinking of staying on4.3 till I figure this out.
Else I need to next to my PC is it happens again. I was wondering if there was a way to stop booting into CWM since bootinging into the rom has no issues.
17th June 2014, 02:40 AM   |  #4  
Junior Member
Tampa, FL
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by pvaldeben

Since I did a odin restore, I must have had installed the latest CWM from rom manager. Its after I install 4.4 t rom nd agni kernel that it happans. Very weird thinking of staying on4.3 till I figure this out.
Else I need to next to my PC is it happens again. I was wondering if there was a way to stop booting into CWM since bootinging into the rom has no issues.

Did you make sure that the kernel is compatible with the ROM? Which 4.4 rom are you using and do you have a link to where I can find the kernel.
17th June 2014, 03:53 AM   |  #5  
pvaldeben's Avatar
OP Senior Member
Flag E. Rockaway
Thanks Meter: 47
 
267 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by Blueracer90

Did you make sure that the kernel is compatible with the ROM? Which 4.4 rom are you using and do you have a link to where I can find the kernel.

This is Rom I used: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2754065
Installed Beta 2 with out optimization option in Auroma.

Kernel I used:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2602053
PSN_AGNi_pureSTOCK-v4.2.1_R3_N7105_4.4.2_AROMA-signed.zip

Now that I'm home I'm going to try once more with stock Kernel only.
17th June 2014, 06:57 AM   |  #6  
Coug76's Avatar
Senior Member
Flag East of Seattle
Thanks Meter: 808
 
2,055 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by pvaldeben

Since I did a odin restore, I must have had installed the latest CWM from rom manager. Its after I install 4.4 t rom nd agni kernel that it happans. Very weird thinking of staying on4.3 till I figure this out.
Else I need to next to my PC is it happens again. I was wondering if there was a way to stop booting into CWM since bootinging into the rom has no issues.

If rom manager thought you were running a SGH-I317 it may have installed the wrong model's cwm. Get the proper file and flash manually.

Hastily spouted for your befuddlement
17th June 2014, 09:00 AM   |  #7  
BRANDENDEUCE's Avatar
Senior Member
Flag MEMPHIS
Thanks Meter: 39
 
226 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pvaldeben

First time this happens. Was going to do a nandroid from rom manager and the phone got stuck in boot loop. Cwm would start and restart the phone over and over again. I had to do odin back to 4.3 root66.

I was installing a 4.4 tw rom with Agni kernel 4.2.1 and after setting up rom manager if I tried going into recovery it will start boot looping.

has this happened to anyone and fixed it.

Thanks, cheers.

Download philz custom recovery and after you install AGNi go to philz settings and reroot I had the same problem. Also don't use the newest AGNi use the one before

Sent from my SGH-T889 using XDA Premium 4 mobile app
21st June 2014, 02:36 AM   |  #8  
pvaldeben's Avatar
OP Senior Member
Flag E. Rockaway
Thanks Meter: 47
 
267 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by BRANDENDEUCE

Download philz custom recovery and after you install AGNi go to philz settings and reroot I had the same problem. Also don't use the newest AGNi use the one before

Sent from my SGH-T889 using XDA Premium 4 mobile app

Glad to sat it not happening anymore. No CWB Boot loop anymore.

I cannot say how it happened but I think I was flashing to many stuff on first flash and that was causing it.

I followed the directions and let rom settle for 10 minutes before flashing SU, Kernel and key board fix.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes