Corgi for Feedly – Material Design RSS Lock Screen

The post Corgi for Feedly – Material Design RSS Lock Screen appeared first on … more

[XPOSED] Pop-up Video in Floating Window

more

HTC to Replace Swype with TouchPal

more

Transformers – Free On Google Play

more
Post Reply

My S5's headphone jack is jacked! >_<

OP LadyAngler

21st June 2014, 12:15 AM   |  #1  
LadyAngler's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 6
 
26 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Well I guess I'm gonna have to flash back to stock with Odin and get my new phone exchanged because it appears that I have a faulty headphone jack.

I've tried the stock ear buds as well as a couple other pair I have and music only plays if I wiggle the connection and the plug is really loose so something's not right. Grrrr

Totally screwed up my Zombie's run workout! [emoji35]jk

Sorry I just needed to vent because I've gotten everything all set up and now I have this issue!
I'll get over it though. [emoji13]


Sent from my SM-G900V using Tapatalk
21st June 2014, 12:28 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Mount Dora
Thanks Meter: 87
 
404 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by LadyAngler

Well I guess I'm gonna have to flash back to stock with Odin and get my new phone exchanged because it appears that I have a faulty headphone jack.

I've tried the stock ear buds as well as a couple other pair I have and music only plays if I wiggle the connection and the plug is really loose so something's not right. Grrrr

Totally screwed up my Zombie's run workout! [emoji35]jk

Sorry I just needed to vent because I've gotten everything all set up and now I have this issue!
I'll get over it though. [emoji13]


Sent from my SM-G900V using Tapatalk

I have had 2 S 5s and both of the headphone jacks sound horrible from day 1. Good luck.
21st June 2014, 12:40 AM   |  #3  
kprice8's Avatar
Senior Member
Flag Lansing MI
Thanks Meter: 258
 
734 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by LadyAngler

Well I guess I'm gonna have to flash back to stock with Odin and get my new phone exchanged because it appears that I have a faulty headphone jack.

I've tried the stock ear buds as well as a couple other pair I have and music only plays if I wiggle the connection and the plug is really loose so something's not right. Grrrr

Totally screwed up my Zombie's run workout! [emoji35]jk

Sorry I just needed to vent because I've gotten everything all set up and now I have this issue!
I'll get over it though. [emoji13]


Sent from my SM-G900V using Tapatalk

Word of advice. Try the headphone jack before you leave this time.
21st June 2014, 02:35 AM   |  #4  
elliwigy's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 1,488
 
3,068 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kprice8

Word of advice. Try the headphone jack before you leave this time.

yea.. unless you damaged it.. have you dropped it or anything or tried to put somethin in there? or did it never work and you just tried it?

Sent from my SM-G900V using XDA Premium HD app
21st June 2014, 03:09 AM   |  #5  
LadyAngler's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 6
 
26 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
No I just got my phone on Wednesday and tonight was the first time I tried using the ear buds with it.

Sent from my SM-G900V using Tapatalk
21st June 2014, 04:09 AM   |  #6  
elliwigy's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 1,488
 
3,068 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by LadyAngler

No I just got my phone on Wednesday and tonight was the first time I tried using the ear buds with it.

Sent from my SM-G900V using Tapatalk

sucks man.. at least youre within your 15 day guarantee so they should replace with a brand new one

Sent from my SM-G900V using XDA Premium HD app
21st June 2014, 04:20 AM   |  #7  
LadyAngler's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 6
 
26 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Yeah they will take care of it I'm sure. I got everything set back to stock I just had to use odin because I had deleted some bloat. Awe well at least I have all the tools on my pc now ready to go.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes