FORUMS

How to Lock and Protect Your Apps – XDA Xposed Tuesday

The smartphone revolution has passed. Everybody has mobile apps. Some of … more

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

My S5's headphone jack is jacked! >_<

26 posts
Thanks Meter: 6
 
By LadyAngler, Junior Member on 20th June 2014, 11:15 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Well I guess I'm gonna have to flash back to stock with Odin and get my new phone exchanged because it appears that I have a faulty headphone jack.

I've tried the stock ear buds as well as a couple other pair I have and music only plays if I wiggle the connection and the plug is really loose so something's not right. Grrrr

Totally screwed up my Zombie's run workout! [emoji35]jk

Sorry I just needed to vent because I've gotten everything all set up and now I have this issue!
I'll get over it though. [emoji13]


Sent from my SM-G900V using Tapatalk
 
 
20th June 2014, 11:28 PM |#2  
Senior Member
Flag Mount Dora
Thanks Meter: 88
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by LadyAngler

Well I guess I'm gonna have to flash back to stock with Odin and get my new phone exchanged because it appears that I have a faulty headphone jack.

I've tried the stock ear buds as well as a couple other pair I have and music only plays if I wiggle the connection and the plug is really loose so something's not right. Grrrr

Totally screwed up my Zombie's run workout! [emoji35]jk

Sorry I just needed to vent because I've gotten everything all set up and now I have this issue!
I'll get over it though. [emoji13]


Sent from my SM-G900V using Tapatalk

I have had 2 S 5s and both of the headphone jacks sound horrible from day 1. Good luck.
20th June 2014, 11:40 PM |#3  
kprice8's Avatar
Senior Member
Flag Lansing MI
Thanks Meter: 263
 
More
Quote:
Originally Posted by LadyAngler

Well I guess I'm gonna have to flash back to stock with Odin and get my new phone exchanged because it appears that I have a faulty headphone jack.

I've tried the stock ear buds as well as a couple other pair I have and music only plays if I wiggle the connection and the plug is really loose so something's not right. Grrrr

Totally screwed up my Zombie's run workout! [emoji35]jk

Sorry I just needed to vent because I've gotten everything all set up and now I have this issue!
I'll get over it though. [emoji13]


Sent from my SM-G900V using Tapatalk

Word of advice. Try the headphone jack before you leave this time.
21st June 2014, 01:35 AM |#4  
elliwigy's Avatar
Senior Member
Flag Phoenix
Thanks Meter: 2,342
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kprice8

Word of advice. Try the headphone jack before you leave this time.

yea.. unless you damaged it.. have you dropped it or anything or tried to put somethin in there? or did it never work and you just tried it?

Sent from my SM-G900V using XDA Premium HD app
21st June 2014, 02:09 AM |#5  
LadyAngler's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 6
 
More
No I just got my phone on Wednesday and tonight was the first time I tried using the ear buds with it.

Sent from my SM-G900V using Tapatalk
21st June 2014, 03:09 AM |#6  
elliwigy's Avatar
Senior Member
Flag Phoenix
Thanks Meter: 2,342
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by LadyAngler

No I just got my phone on Wednesday and tonight was the first time I tried using the ear buds with it.

Sent from my SM-G900V using Tapatalk

sucks man.. at least youre within your 15 day guarantee so they should replace with a brand new one

Sent from my SM-G900V using XDA Premium HD app
21st June 2014, 03:20 AM |#7  
LadyAngler's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Yeah they will take care of it I'm sure. I got everything set back to stock I just had to use odin because I had deleted some bloat. Awe well at least I have all the tools on my pc now ready to go.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes