FORUMS

Introducing Voices of XDA: Have Your Ideas Heard

By far the greatest assets we have at XDA-Developers are you, the developers, the eager … more

Unofficial Xposed For Lollipop Touchwiz With Flashable Zip

XDA Recognized Developer arter97 has released an unofficial build … more

YotaPhone 2 Pre-Order, Xperia Z1 Price Cut – XDA TV

Android Wear 5.1.1 OTA downloads are now available. That and much more news is … more

[FTF] Sony Xperia Z Lollipop Release

Sony rolled out a Lollipop update for Xperia Z just yesterday. If you still haven’t gotten … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

My S5's headphone jack is jacked! >_<

20th June 2014, 11:15 PM |#1  
LadyAngler's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Well I guess I'm gonna have to flash back to stock with Odin and get my new phone exchanged because it appears that I have a faulty headphone jack.

I've tried the stock ear buds as well as a couple other pair I have and music only plays if I wiggle the connection and the plug is really loose so something's not right. Grrrr

Totally screwed up my Zombie's run workout! [emoji35]jk

Sorry I just needed to vent because I've gotten everything all set up and now I have this issue!
I'll get over it though. [emoji13]


Sent from my SM-G900V using Tapatalk
 
 
20th June 2014, 11:28 PM |#2  
Senior Member
Flag Mount Dora
Thanks Meter: 87
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by LadyAngler

Well I guess I'm gonna have to flash back to stock with Odin and get my new phone exchanged because it appears that I have a faulty headphone jack.

I've tried the stock ear buds as well as a couple other pair I have and music only plays if I wiggle the connection and the plug is really loose so something's not right. Grrrr

Totally screwed up my Zombie's run workout! [emoji35]jk

Sorry I just needed to vent because I've gotten everything all set up and now I have this issue!
I'll get over it though. [emoji13]


Sent from my SM-G900V using Tapatalk

I have had 2 S 5s and both of the headphone jacks sound horrible from day 1. Good luck.
20th June 2014, 11:40 PM |#3  
kprice8's Avatar
Senior Member
Flag Lansing MI
Thanks Meter: 263
 
More
Quote:
Originally Posted by LadyAngler

Well I guess I'm gonna have to flash back to stock with Odin and get my new phone exchanged because it appears that I have a faulty headphone jack.

I've tried the stock ear buds as well as a couple other pair I have and music only plays if I wiggle the connection and the plug is really loose so something's not right. Grrrr

Totally screwed up my Zombie's run workout! [emoji35]jk

Sorry I just needed to vent because I've gotten everything all set up and now I have this issue!
I'll get over it though. [emoji13]


Sent from my SM-G900V using Tapatalk

Word of advice. Try the headphone jack before you leave this time.
21st June 2014, 01:35 AM |#4  
elliwigy's Avatar
Senior Member
Flag Phoenix
Thanks Meter: 1,889
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kprice8

Word of advice. Try the headphone jack before you leave this time.

yea.. unless you damaged it.. have you dropped it or anything or tried to put somethin in there? or did it never work and you just tried it?

Sent from my SM-G900V using XDA Premium HD app
21st June 2014, 02:09 AM |#5  
LadyAngler's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 6
 
More
No I just got my phone on Wednesday and tonight was the first time I tried using the ear buds with it.

Sent from my SM-G900V using Tapatalk
21st June 2014, 03:09 AM |#6  
elliwigy's Avatar
Senior Member
Flag Phoenix
Thanks Meter: 1,889
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by LadyAngler

No I just got my phone on Wednesday and tonight was the first time I tried using the ear buds with it.

Sent from my SM-G900V using Tapatalk

sucks man.. at least youre within your 15 day guarantee so they should replace with a brand new one

Sent from my SM-G900V using XDA Premium HD app
21st June 2014, 03:20 AM |#7  
LadyAngler's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Yeah they will take care of it I'm sure. I got everything set back to stock I just had to use odin because I had deleted some bloat. Awe well at least I have all the tools on my pc now ready to go.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes