Post Reply

Downgrade Radio

15th June 2014, 04:42 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 127
 
399 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
So I like others are having some issues with signal issues ever since I applied the updated radio from HTC. I want to downgrade to see if this gets better. I'm on CM and rooted so I am able to do whatever I need. Is there a way to downgrade besides doing RUU back to stock?
20th June 2014, 01:30 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
17 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by Imacellist

So I like others are having some issues with signal issues ever since I applied the updated radio from HTC. I want to downgrade to see if this gets better. I'm on CM and rooted so I am able to do whatever I need. Is there a way to downgrade besides doing RUU back to stock?

Yes - see d08speed3's post here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2740450
a little more than halfway down he posted links to flashable radios.

"NEVER flash the same radio on top of each other"
Last edited by coolgare; 20th June 2014 at 01:32 PM. Reason: including more info
21st June 2014, 05:05 AM   |  #3  
d08speed3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 243
 
1,745 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Yup just flash my zips. I have the most luck with the .0110 Radio. I stick with this one.

HTC DNA
LG Optimus G
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes