Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,101 Members 41,203 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Downgrade Radio

Tip us?
 
Imacellist
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 127
Posts: 398
Join Date: Oct 2011
Default Downgrade Radio

So I like others are having some issues with signal issues ever since I applied the updated radio from HTC. I want to downgrade to see if this gets better. I'm on CM and rooted so I am able to do whatever I need. Is there a way to downgrade besides doing RUU back to stock?
 
coolgare
Old
(Last edited by coolgare; 20th June 2014 at 01:32 PM.) Reason: including more info
#2  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 17
Join Date: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by Imacellist View Post
So I like others are having some issues with signal issues ever since I applied the updated radio from HTC. I want to downgrade to see if this gets better. I'm on CM and rooted so I am able to do whatever I need. Is there a way to downgrade besides doing RUU back to stock?
Yes - see d08speed3's post here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2740450
a little more than halfway down he posted links to flashable radios.

"NEVER flash the same radio on top of each other"
 
d08speed3
Old
#3  
d08speed3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 239
Posts: 1,723
Join Date: Jul 2010
Yup just flash my zips. I have the most luck with the .0110 Radio. I stick with this one.

HTC DNA
LG Optimus G
His: Droid DNA
Hers: AT&T LG Optimus G
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes