Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,416 Members 38,930 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

DN3 5.2 - Unfortunately com.android.systemui has stopped

Tip us?
 
XeroHertZ
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 35
Posts: 424
Join Date: Dec 2004
Location: Dubai
Default DN3 5.2 - Unfortunately com.android.systemui has stopped

Hi,

So I flashed DN3 V5.2 and I get this error when I receive an incoming call, either the screen is black and the phone becomes unresponsive or I get this error straight away after the ringtone...I did a wipe cache, and wipe dalvik no use, did a reset factory, and also no use.

What should I do?? I'm about to remove this rom from my phone...

Thanks.
Phone: GT N7100
ROM: Ditto Note 3 v5.2
 
erljayp
Old
#2  
erljayp's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 50
Posts: 210
Join Date: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by XeroHertZ View Post
I get this error when I receive an incoming call
Check if the downloaded Rom has an MD5 that matches the one provided.
Else, there must be something you do after installation that triggers the error.
 
XeroHertZ
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 35
Posts: 424
Join Date: Dec 2004
Location: Dubai
Quote:
Originally Posted by erljayp View Post
Check if the downloaded Rom has an MD5 that matches the one provided.
Else, there must be something you do after installation that triggers the error.
Thanks for the reply erljayp...actually it was the Note 3, Note 2 Mix UI theme which I choose in Aroma that caused the problem...I re-flashed the ROM and choose Full S5 UI theme and it seems to be working perfectly
Phone: GT N7100
ROM: Ditto Note 3 v5.2
 
ck4575
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jun 2014
Tnxx
 
anizh
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 27
Join Date: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by XeroHertZ View Post
Thanks for the reply erljayp...actually it was the Note 3, Note 2 Mix UI theme which I choose in Aroma that caused the problem...I re-flashed the ROM and choose Full S5 UI theme and it seems to be working perfectly
do you get spen features like aircommand if you use full s5 ui??
 
XeroHertZ
Old
#6  
Senior Member - OP
Thanks Meter 35
Posts: 424
Join Date: Dec 2004
Location: Dubai
Quote:
Originally Posted by anizh View Post
do you get spen features like aircommand if you use full s5 ui??
Just checked for you, I can confirm that air command works perfectly with full S5 ui
Phone: GT N7100
ROM: Ditto Note 3 v5.2
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes