FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Q] I screwed up, Started S-Off, S-ON'd for a warranty repair, now I cant go back.

3 posts
Thanks Meter: 0
 
By j.gaynon, Junior Member on 20th June 2014, 11:12 PM
Post Reply Email Thread
It's really all in the title. I originally went S-OFF with rumrunner, set back to S-ON with the HTC1Guru guide for a charge port warranty repair, now I can't get back to S-Off

Running a rooted stock sense 5.5 android 4.3 WWE ROM, from HTC1Guru, unlocked bootloader, HBOOT 1.56. Tried Rumrunner, moonshiner, revone, firewater, all failed! Is there any way to get me back to S-Off?

It's an unlocked One BTW.

Another weird thing is that in HBOOT, my OS line shows up blank, no numbers.
 
 
21st June 2014, 12:05 AM |#2  
Senior Member
Flag Bloomington, IN
Thanks Meter: 107
 
More
Quote:
Originally Posted by j.gaynon

It's really all in the title. I originally went S-OFF with rumrunner, set back to S-ON with the HTC1Guru guide for a charge port warranty repair, now I can't get back to S-Off

Running a rooted stock sense 5.5 android 4.3 WWE ROM, from HTC1Guru, unlocked bootloader, HBOOT 1.56. Tried Rumrunner, moonshiner, revone, firewater, all failed! Is there any way to get me back to S-Off?

It's an unlocked One BTW.

Another weird thing is that in HBOOT, my OS line shows up blank, no numbers.

OS line showing up blank isn't quite an issue. However, 1.56 S-OFF is luck. Some succeed, some don't.
If it cant be S-OFF'ed on ARHD 31.6, im afraid you may have to wait a little longer for a solid exploit.
21st June 2014, 12:07 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by raghav kapur

OS line showing up blank isn't quite an issue. However, 1.56 S-OFF is luck. Some succeed, some don't.
If it cant be S-OFF'ed on ARHD 31.6, im afraid you may have to wait a little longer for a solid exploit.

Damn. You sure it's not possible?
21st June 2014, 12:20 AM |#4  
Senior Member
Flag Bloomington, IN
Thanks Meter: 107
 
More
Quote:
Originally Posted by j.gaynon

Damn. You sure it's not possible?

What is the exact error message in Firewater?
21st June 2014, 02:53 AM |#5  
Recognized Contributor
Thanks Meter: 3,240
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by j.gaynon

Damn. You sure it's not possible?

you can send your phone to fonefunshop.com and they will s-off it using a java card.
21st June 2014, 01:08 PM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by raghav kapur

What is the exact error message in Firewater?

I get the whelp message, so there's no point following up on that.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes