Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,733,198 Members 40,989 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] mt6589 cache.ext4.img required

Tip us?
 
anoop.rajasekharan
Old
(Last edited by anoop.rajasekharan; 1st June 2014 at 05:27 AM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 20
Join Date: Nov 2008
Unhappy [Q] mt6589 cache.ext4.img required

Blank cache.ext4.img required
 
anoop.rajasekharan
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 20
Join Date: Nov 2008
somebody please help me
any experts can you make blank userdata.img and cache.img in ext4 file system
partition : cache size: 132120576 bytes type: ext4
partition : usrdata size: 1073741824 bytes type: ext4
please somebody help please
The Following User Says Thank You to anoop.rajasekharan For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Forever Alone
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 797
Posts: 267
Join Date: Jun 2012
You can use NVRAM instead of cache.
My real story: (a Meme)
 



 
anoop.rajasekharan
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 20
Join Date: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by Forever Alone View Post
You can use NVRAM instead of cache.
i need user data.img too
anyway to mount and edit userdata.ext4.img file ?
 
irfanjunaid
Old
#5  
irfanjunaid's Avatar
Member
Thanks Meter 20
Posts: 93
Join Date: Mar 2013
Location: Karur

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by anoop.rajasekharan View Post
somebody please help me
any experts can you make blank userdata.img and cache.img in ext4 file system
partition : cache size: 132120576 bytes type: ext4
partition : usrdata size: 1073741824 bytes type: ext4
please somebody help please
You can find those in stock ROM itself... I have mine!
My Works

DOMO

I am the first dev to post a working custom guide for DOMO slate X3D-SE tablet

Developer of MIUI V5 for Xolo Q900

Q900 stock ROM MIUI for Q900
 
anoop.rajasekharan
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 20
Join Date: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by irfanjunaid View Post
You can find those in stock ROM itself... I have mine!
when i backup my stock rom i forget to back up data and cache partition .The latest version mtk tools have no such options.When i realized my fault it was too late .so please give me a blank data.img of above specified size
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...