MultiROM Once Again Available for the Galaxy S4

Multiboot, or the ability to select betweenmultiple operating systems on a single device at … more

Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more
Post Reply

[Q] mt6589 cache.ext4.img required

26th May 2014, 09:25 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 5
 
23 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Blank cache.ext4.img required
Last edited by anoop.rajasekharan; 1st June 2014 at 05:27 AM.
27th May 2014, 06:07 AM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 5
 
23 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Unhappy
somebody please help me
any experts can you make blank userdata.img and cache.img in ext4 file system
partition : cache size: 132120576 bytes type: ext4
partition : usrdata size: 1073741824 bytes type: ext4
please somebody help please
The Following User Says Thank You to anoop.rajasekharan For This Useful Post: [ View ]
28th May 2014, 08:01 AM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 839
 
292 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
You can use NVRAM instead of cache.
28th May 2014, 03:58 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 5
 
23 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by Forever Alone

You can use NVRAM instead of cache.

i need user data.img too
anyway to mount and edit userdata.ext4.img file ?
21st June 2014, 07:08 AM   |  #5  
irfanjunaid's Avatar
Member
Flag Karur
Thanks Meter: 24
 
94 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by anoop.rajasekharan

somebody please help me
any experts can you make blank userdata.img and cache.img in ext4 file system
partition : cache size: 132120576 bytes type: ext4
partition : usrdata size: 1073741824 bytes type: ext4
please somebody help please

You can find those in stock ROM itself... I have mine!
21st June 2014, 01:44 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 5
 
23 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by irfanjunaid

You can find those in stock ROM itself... I have mine!

when i backup my stock rom i forget to back up data and cache partition .The latest version mtk tools have no such options.When i realized my fault it was too late .so please give me a blank data.img of above specified size
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank