Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,213 Members 39,790 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] No SIgnall

Tip us?
 
terrorblade23
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 29
Posts: 420
Join Date: Sep 2012
Location: deva
Unhappy [Q] No SIgnall

I have no signal after flash sense rom and aicp rom....worked before flash sense and come back to aicp, cyanogen...
But now i have no signal with both rom...
tired to change radio ....but after flash another radio in BOOTLOAder i have the same version as before flash
i go into settings-->about phone--> basemand version:unknown
Imei: unknown , network:unknown .....
Flashed rom and boot.img 10 times ...same ****
HELP PLS
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


SORRY FOR MY POOR ENGLISH GUYS !!!!
 
intel007
Old
#2  
intel007's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 437
Posts: 1,029
Join Date: Nov 2011
Location: Kent/London
Did you flash the boot.img from your pc?
HTC Wildfire S s-off running cm9
HTC Sensation s-off running cm10.1
HTC Desire C DeSensed running @828MHz
HTC One X MaximusHD 21.3.0 lyapota kernel#23 undervolted
 
terrorblade23
Old
(Last edited by terrorblade23; 21st June 2014 at 09:48 PM.)
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 29
Posts: 420
Join Date: Sep 2012
Location: deva
Quote:
Originally Posted by intel007 View Post
Did you flash the boot.img from your pc?
yes...
SHould i try this RUU? (i don't know very well what is that "RUU" but i would try anything right now)
http://www.androidruu.com/getdownloa...015_signed.exe
UPDATE: i tried to install RUU but i got this error 120 , ( need 30%) battery but i have 70%
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	22
Size:	91.9 KB
ID:	2810626  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


SORRY FOR MY POOR ENGLISH GUYS !!!!
 
Mr Hofs
Old
#4  
Mr Hofs's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter 8177
Posts: 13,423
Join Date: Sep 2011

 
DONATE TO ME
Perform a full wipe. Then flash the ruu. Try that. And the bootloader has to be relocked.

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app
 
terrorblade23
Old
(Last edited by terrorblade23; 22nd June 2014 at 09:20 AM.)
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 29
Posts: 420
Join Date: Sep 2012
Location: deva
i have restored an nandroid i found here on xda ....but still NO singnall
IMEI:UNKNOWN NETWORK: UNKNOWN how to fix this PLS help i'm really desperate????

IS it bricked ? there is something is possible to do or some GSM in My town? or it's dead 4ever? because of IMEI
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


SORRY FOR MY POOR ENGLISH GUYS !!!!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes