Post Reply

[Q] Help! Bricked AT&T Galaxy S3 1747

OP marshall7678

22nd June 2014, 01:26 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Indianapolis
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
Help! I rooted my Galaxy S3 about 3 months ago. I wanted to return it to stock without root so I could use the stock recovery and receive the new 4.4 OTA. I found a file online off a YouTube video that I thought was for my phone. I flashed it using mobile ODIN and when it powered back up, I had no mobile network and could not make or receive calls. I tried another file I downloaded and I installed from zip when I was in receovery and now the phone will not power up and does not have the light on when its connected to a charger. It seems to be dead.

I installed from zip because it kept failing when I tried to use ODIN on my computer.

How do I fix? Can it be fixed? I don't know anything about all the technical stuff such as modems, kernels, etc. I should have left it alone!

Any suggestions?

It's an AT&T Galaxy S3 SGH-1747
22nd June 2014, 02:50 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 62
 
389 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by marshall7678

Help! I rooted my Galaxy S3 about 3 months ago. I wanted to return it to stock without root so I could use the stock recovery and receive the new 4.4 OTA. I found a file online off a YouTube video that I thought was for my phone. I flashed it using mobile ODIN and when it powered back up, I had no mobile network and could not make or receive calls. I tried another file I downloaded and I installed from zip when I was in receovery and now the phone will not power up and does not have the light on when its connected to a charger. It seems to be dead.

I installed from zip because it kept failing when I tried to use ODIN on my computer.

How do I fix? Can it be fixed? I don't know anything about all the technical stuff such as modems, kernels, etc. I should have left it alone!

Any suggestions?

It's an AT&T Galaxy S3 SGH-1747

sound like you've hard bricked your phone

here's the fix: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2549068 BE SURE TO READ IT THOROUGHLY
if that doesn't work for you, JTAG is your way out
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes