Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more
Post Reply

HTC is messed up need to restore!

22nd June 2014, 01:29 PM   |  #11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Also guys how can i get the zip file onto the phone seeing as using the USB isn't working. Do i need to push it onto the phone? if so how?
22nd June 2014, 01:33 PM   |  #12  
clsA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,007
 
3,763 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
Quote:

I'm using TWRP and believe there is a backup file on my phone. But the whole using a backup to restore always confused me.

what happened to the backup option ?

Quote:
Originally Posted by Rsdhillon

i've got TWRP 2.6.3.3. And i can use it perfectly fine , is it just a case of using the guru reset file to get me back to stock. im abit unsure on how to do this, do i put the zip file onto the phone and then run it in twrp?

The Guru Reset is very simple .. it's a rom you install in TWRP
theirs even a video of it here >> http://www.htc1guru.com/downloads/stock-rom-downloads/
22nd June 2014, 01:38 PM   |  #13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
[QUOTE=clsA;53592104]what happened to the backup option ?



The Guru Reset is very simple .. it's a rom you install in TWRP
theirs even a video of it here >>

I could do the backup option yeah, but I do want to unroot it and have it how it was new , mainly for OTA, thanks for the link ill check it out. I'm just worried ill mess up my phone even more, i dont have a lot of experience with androids.

I checked the video , and the guy already had the zip phone on his phones's memory , seeing as i cant use a USB to transfer it how would i get it on there?
Last edited by Rsdhillon; 22nd June 2014 at 01:48 PM. Reason: lack of info
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes