Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

lg e612 help

OP rohit bhagtani

21st June 2014, 10:58 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
i have installed cwm 6 on my lg e612 . I tried to flash e610 and install cm11 4.4 rom as written on the website. I have wiped cache and data. the phone is not accepting the rom and is showing that the rom is for e610 devices and this device is a m4 . and if i try to reboot the device ends up on a blank screen plz help.
Last edited by rohit bhagtani; 21st June 2014 at 11:35 AM.
21st June 2014, 03:20 PM   |  #2  
Perseus's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Atlantis
Thanks Meter: 4,735
 
7,762 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Your Device is LG Optimus L5 E612. This in turn is a Dual Sim Variant of the E610.

I don't know which CM you had flashed. You should take a look at this unofficial CM 11 Thread on Optimus L3, L5, L7 Original Android Development forum. That's the closest you have since its for the Main device E610. You can ask to see if it applies to the Dual Sim variants. Since you can't yet post to the Android development forums, please post your query to Optimus L3, L5, L7 Q&A, Help & Troubleshooting forum.
The Following 2 Users Say Thank You to Perseus For This Useful Post: [ View ]
21st June 2014, 05:03 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
haven't flashed
Quote:
Originally Posted by Perseus71

Your Device is LG Optimus L5 E612. This in turn is a Dual Sim Variant of the E610.

I don't know which CM you had flashed. You should take a look at this unofficial CM 11 Thread on Optimus L3, L5, L7 Original Android Development forum. That's the closest you have since its for the Main device E610. You can ask to see if it applies to the Dual Sim variants. Since you can't yet post to the Android development forums, please post your query to Optimus L3, L5, L7 Q&A, Help & Troubleshooting forum.

my device did not accepted the custom rom from this link http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2519448 and now i am stuck with no rom and only cwm 6.0.2.8 . and i also do not get the option to wipe data and my phone also reboots after every 2 min.
22nd June 2014, 04:58 PM   |  #4  
Perseus's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Atlantis
Thanks Meter: 4,735
 
7,762 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
You will need to Re-flash the Stock Rom to proceed. I have provided link to your device's forum. XDA Assist is not a Helpdesk. Please post your question in the forum provided.
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes