Post Reply

Restoring Nandroid didn't go well

OP HAKANN

22nd June 2014, 02:41 PM   |  #1  
HAKANN's Avatar
OP Senior Member
Flag Arnhem
Thanks Meter: 36
 
343 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Hello guys, I'm facing a problem.

So I recently made a nandroid backup. I installed just a small mod but didn't liked so I restored
my backup. When I started up I did get a google play services and google process gapps stopped message.
As I clicked OK I immediately tried to open other apps but they all FC. I didn't get error on recovery and
also wiped cache and dalvik. Still facing this problem, what could be the problem? I'm on stock deoxed rom
22nd June 2014, 03:03 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Netherlands
Thanks Meter: 263
 
1,807 posts
Join Date:Joined: May 2009
Well thats normal when you didn't fully wipe. Always fully wipe before restoring backups.
22nd June 2014, 05:17 PM   |  #3  
HAKANN's Avatar
OP Senior Member
Flag Arnhem
Thanks Meter: 36
 
343 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
I got a error message: android_secure.img not found
Sounds like this is the proble, but can't seem to find how to fix it..
22nd June 2014, 06:59 PM   |  #4  
HAKANN's Avatar
OP Senior Member
Flag Arnhem
Thanks Meter: 36
 
343 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Oh nice -.- was about to flash stock rom but won't work, write protection is enabled wtf!??
can't do it with odin anybody knows something??
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S 4 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank