Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,782,883 Members 41,280 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

MIUI v5 beta for I9105 YES!

Tip us?
 
ihorsyrota
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 32
Join Date: Feb 2013
Location: Uzhgorod
Default MIUI v5 beta for I9105 YES!

Yes! Yes! Yes! Now I have beta version of MIUI v5 http://4pda.ru/forum/index.php?showt...#entry31479679

Very cool feelings !
The Following 3 Users Say Thank You to ihorsyrota For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Raven_Yen
Old
#2  
Raven_Yen's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 69
Posts: 229
Join Date: Jun 2013
Wao~ at last. Expecting for stable one
Device: Samsung Galaxy S II Plus (I9105P)
ROM: Unofficial Cyanogenmod 11 [M8] + Tweaked LCD Density (140)
 
ihorsyrota
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 32
Join Date: Feb 2013
Location: Uzhgorod
Quote:
Originally Posted by Raven_Yen View Post
Wao~ at last. Expecting for stable one
Me too, but almost all functions are worked except vibro, RAM I was fixed by changing build.prop file, now 400Mb free
 
-Sabry
Old
#4  
Member
Thanks Meter 16
Posts: 44
Join Date: Dec 2013
Location: Alexandria
Quote:
Originally Posted by ihorsyrota View Post
Me too, but almost all functions are worked except vibro, RAM I was fixed by changing build.prop file, now 400Mb free

Sent from my GT-i9105 using Tapatalk

---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------

Quote:
Originally Posted by -Sabry View Post
Sent from my GT-i9105 using Tapatalk
Can you tell me what did you did to fix ram manger ?

Sent from my GT-i9105 using Tapatalk
Devices :
Samsung Galaxy S2 Plus
Samsung Galaxy S4 LTE
Samsung Galaxy Tab 3 3G


فلتحيا فلسطين !!
 
ihorsyrota
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 32
Join Date: Feb 2013
Location: Uzhgorod
Quote:
Originally Posted by -Sabry View Post
Sent from my GT-i9105 using Tapatalk

---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------


Can you tell me what did you did to fix ram manger ?

Sent from my GT-i9105 using Tapatalk
I installed root explorer and changed some of properties:
dalvik.vm.heapstartsize=5m
dalvik.vm.heapgrowthlimit=48m
dalvik.vm.heapsize=64m
dalvik.vm.heaptargetutilization=0.12
dalvik.vm.heapminfree=512k
dalvik.vm.heapmaxfree=2m
The Following User Says Thank You to ihorsyrota For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes