Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,779,301 Members 50,238 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] LED Light problem

Tip us?
 
depace
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Nov 2013
Phone [Q] LED Light problem

I have got some problem in led light on my xperia sp 5302
Among the three light one of it blink different color then others
Do anyone have idea how to solve it? plz help me
 
QBerto
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 102
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by depace View Post
I have got some problem in led light on my xperia sp 5302
Among the three light one of it blink different color then others
Do anyone have idea how to solve it? plz help me
U're phone is screwed

lol no, but if u don't use an app to modify it, it seems like u hit your phone and something was disconnected/unsoldered and one of the RGB things of the leds stop working..... so u should go to repair center...
 
depace
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by QBerto View Post
U're phone is screwed

lol no, but if u don't use an app to modify it, it seems like u hit your phone and something was disconnected/unsoldered and one of the RGB things of the leds stop working..... so u should go to repair center...
no i think its software problem it glowing but different light like if other are glowing light blue then it will glow in dark blue
 
Ditarius
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 5
Posts: 17
Join Date: Mar 2014
Try and check if its working fine when connected turned off with vol- pressed. (flashmode) then maybe its sth software related but if theres still problem it means that id could be some mechanical disfunction.
 
QBerto
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 102
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by depace View Post
no i think its software problem it glowing but different light like if other are glowing light blue then it will glow in dark blue
Maybe, because blue and dark blue is weird.... try to repair (don't forget make a backup) but I think could be a hardware problem yet
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes