Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Anyone tried a T-MO ROM on the AT&T G2?

OP DaemonAshra

21st June 2014, 06:49 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Mesa
Thanks Meter: 75
 
279 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
I'm currently using an unlocked AT&T G2 on the T-Mobile network, but all these AT&T specific features and apps are really bugging the crap out of me. Has anyone tried installing a T-Mobile version of the stock firmware on this Model? Really didn't want to just jump in and mess up my phone without asking first.
Last edited by DaemonAshra; 22nd June 2014 at 07:38 AM.
23rd June 2014, 04:04 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
17 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
Quote:
Originally Posted by DaemonAshra

I'm currently using an unlocked AT&T G2 on the T-Mobile network, but all these AT&T specific features and apps are really bugging the crap out of me. Has anyone tried installing a T-Mobile version of the stock firmware on this Model? Really didn't want to just jump in and mess up my phone without asking first.

I did and brick the phone .
23rd June 2014, 04:28 AM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Mesa
Thanks Meter: 75
 
279 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Quote:
Originally Posted by safetaga

I did and brick the phone .

Well then... Ibguess I'll just install CM11....
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes