Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Brick???

OP anuttam10

21st June 2014, 11:29 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Hi guys,

So I am quite a noob at doing such things, you should know this before reading this post. I went ahead and was booting cm11 for the first time after using seokhun's method, but found that my tablet was looping. I (foolishly) decided to reflash the .bin file from his post and start from scratch, but I ended up messing up the Kindle further. It flashes the orange logo three times, and then stays on the logo on the fourth time. Recovery doesn't work, and it won't boot into fastboot. Help!
22nd June 2014, 06:44 AM   |  #2  
Ph0enix_216's Avatar
Senior Member
Flag /system/xbin/su
Thanks Meter: 97
 
435 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by anuttam10

Hi guys,

So I am quite a noob at doing such things, you should know this before reading this post. I went ahead and was booting cm11 for the first time after using seokhun's method, but found that my tablet was looping. I (foolishly) decided to reflash the .bin file from his post and start from scratch, but I ended up messing up the Kindle further. It flashes the orange logo three times, and then stays on the logo on the fourth time. Recovery doesn't work, and it won't boot into fastboot. Help!

Are you using a fastboot cable to get into fastboot?

>>>Sent from my homebuilt TARDIS running Android 4.4... or maybe it's a Kindle Fire HD running Cyanogenmod 11<<<
22nd June 2014, 10:25 AM   |  #3  
thecoolster's Avatar
Member
Thanks Meter: 5
 
99 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Can u boot into recovery.... I had a similar problem with my phone.... Try to wipe dalvik cache factory reset and then just flash another rom or reflash the Same rom...

Sent from my MIND using my BODY....(JUST KIDDING)
23rd June 2014, 05:24 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Can't get into recovery, and no, I am not using a fastboot cable. I ordered one today though. Will it work even with the hard bricks?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes