Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,049 Members 40,155 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Have you tried this option
Yes 0 0%
No 0 0%
working 0 0%
Not working 0 0%
Voters: 0. You may not vote on this poll

[Q] Swap memory in Micromax a72 viva

Tip us?
 
ajai sandy
Old
#1  
ajai sandy's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: Dec 2013
Location: rasipuram

 
DONATE TO ME
Phone [Q] Swap memory in Micromax a72 viva

How to swap internal and external memory using SD card by altering vold.fstab in ES file explorer ?
 
rkk253755
Old
#2  
Member
Thanks Meter 19
Posts: 53
Join Date: Jan 2014
Default Swap memory in Micromax a72 viva

Quote:
Originally Posted by ajai sandy View Post
How to swap internal and external memory using SD card by altering vold.fstab in ES file explorer ?
Hi,

use this thread

http://forum.xda-developers.com/show...9#post50220809
-rkk

Press Thanks If I Helped
The Following User Says Thank You to rkk253755 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ajai sandy
Old
#3  
ajai sandy's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: Dec 2013
Location: rasipuram

 
DONATE TO ME
Thank you for the link .

I tried this using Link2SD , created a partition in my SD card and did the steps I found that the 2nd partition was used as well as my internal memory also. Say I installed a apk which took 10.3Mb and 1.5Mb of space with respect to 2nd partition and internal memory .
Am looking for an way to swap the storage entirely and not link with SD which tooks a small amount of space in internal memory as well.
 
ashishwhynot
Old
#4  
ashishwhynot's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jun 2014
Link 2sd plus will help you it will link Internal data too.

Sent from my Micromax A72 using XDA Free mobile app
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes