Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Xposed causing random rebooting?

OP Boot329

22nd June 2014, 04:38 AM   |  #1  
OP Member
Atlanta
Thanks Meter: 3
 
53 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Hello everyone,

I've been using xposed module with no problems until recently I installed the "xMultiWindow" , "Floating Window/App", and "Simple Battery Percentage" through the xposed module.

Now my phone randomly reboots every 5 minutes.. I uninstalled the apps..uninstalled xposed.. and performed a data wipe.. which works until I install xposed.. which continues to randomly reboot.

I have NO idea on how to approach this so any pointers are greatly appreciated!
22nd June 2014, 04:55 AM   |  #2  
Senior Member
Flag midland
Thanks Meter: 57
 
340 posts
Join Date:Joined: May 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Boot329

Hello everyone,

I've been using xposed module with no problems until recently I installed the "xMultiWindow" , "Floating Window/App", and "Simple Battery Percentage" through the xposed module.

Now my phone randomly reboots every 5 minutes.. I uninstalled the apps..uninstalled xposed.. and performed a data wipe.. which works until I install xposed.. which continues to randomly reboot.

I have NO idea on how to approach this so any pointers are greatly appreciated!

how do you have installation set? to system or recovery? maybe cha ge that and try
22nd June 2014, 12:06 PM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 7
 
65 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
I must say, I have *exactly* the same.

I got a brand new, stock, M8. Rooted it. It ran fine.

Then installed xposed (using TWRP) and the random rebooting started.

Tried rebooting in safe mode and doing a cache wipe, no effect.

Even after un-installing Xposed, the rebooting continued. Only a factory reset fixed it.

After the factory reset, I re-installed all my apps - phone ran fine.

Only after installing Xposed framework (no modules!) the phone starts to random reboot - again.
23rd June 2014, 07:04 AM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 6
 
86 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
I have a similar issue, phone reboots every minute but only when I uninstalled Xprivacy, I tried wiping cache and dalvik cache but it didnt work, I didnt uninstall Xposed, only disabled and uninstalled Xprivacy.

but I reckon the issues are similar.
23rd June 2014, 07:53 AM   |  #5  
Junior Member
Flag Antwerp, BE
Thanks Meter: 3
 
28 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
ART?
Are you guys running ART? Xposed doesn't play nice with that. Try reverting to Dalvik.
23rd June 2014, 10:38 AM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 6
 
86 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by vosg

Are you guys running ART? Xposed doesn't play nice with that. Try reverting to Dalvik.

Yup it doesnt, Im running Dalvik

Anyways, I've updated Xprivacy ill try uninstalling it again.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes