Post Reply

[Q] private mode gone

OP jimbohurt

21st June 2014, 04:52 AM   |  #1  
jimbohurt's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 129
 
524 posts
Join Date:Joined: May 2013
Ever since root I can't access private mode. Anyone else?
21st June 2014, 05:03 AM   |  #2  
Member
Flag Pittsburgh
Thanks Meter: 0
 
33 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by jimbohurt

Ever since root I can't access private mode. Anyone else?

Same thing here, I am not sure why ether.
21st June 2014, 08:38 AM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 119
 
319 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
did you disable or delete any bloat?
21st June 2014, 03:49 PM   |  #4  
jimbohurt's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 129
 
524 posts
Join Date:Joined: May 2013
Quote:
Originally Posted by Russ77

did you disable or delete any bloat?

Yeah tons. That was my first thought to. So I went in TiB and looked at all my frozen stuff and non seemed private related. Any ideas on what I may have frozen that broke it?
21st June 2014, 04:23 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 119
 
319 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by jimbohurt

Yeah tons. That was my first thought to. So I went in TiB and looked at all my frozen stuff and non seemed private related. Any ideas on what I may have frozen that broke it?

I haven't a clue as to what would've broken it, but I'd start by un-freezing anything that's not blatantly a bloat or otherwise undesirable app.

FYI - iirc deleting bloat does nothing to increase internal storage, that's a hard partition, so I always freeze.
21st June 2014, 09:43 PM   |  #6  
Ainvar's Avatar
Senior Member
Flag NoVA
Thanks Meter: 75
 
199 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
Do you have Xposed installed?
22nd June 2014, 11:28 PM   |  #7  
Junior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 11
 
22 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by Ainvar

Do you have Xposed installed?

It is something to do with xposed. Private mode was working before, but today i installed xposed and it wont work. Is there a fix for this?
23rd June 2014, 06:10 AM   |  #8  
Ainvar's Avatar
Senior Member
Flag NoVA
Thanks Meter: 75
 
199 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
Quote:
Originally Posted by Jmoney420

It is something to do with xposed. Private mode was working before, but today i installed xposed and it wont work. Is there a fix for this?

Link with INFO

Link to current answer from Xposed dev
23rd June 2014, 10:07 AM   |  #9  
elliwigy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,010
 
2,477 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by Russ77

I haven't a clue as to what would've broken it, but I'd start by un-freezing anything that's not blatantly a bloat or otherwise undesirable app.

FYI - iirc deleting bloat does nothing to increase internal storage, that's a hard partition, so I always freeze.

are you sure about that? just strange how my storage went up quite a bit after deleting bloat.. if you freeze it or uninstall it i can see it this way but deleting all together should clear up some space.. thats pretty much why root is needed so you can mess with the root file system.. if it didnt clear up space thered be no need to get rid of bloat

Sent from my SM-G900V using XDA Premium HD app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Galaxy S 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank