FORUMS

Analysis & Opinion

[Q] soft bricked at&t note 3

9 posts
Thanks Meter: 1
 
By tyroniousdex, Junior Member on 20th June 2014, 11:49 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I rooted through towelroot. Then I installed safestrap and alliance rom. This all occurred around 6:00 am this morning. Everything installed and was working. I woke up around 9:30 and started cleaning up my instal i.e. settings in Nova, hiding unnecessary apps the like and then i realized that my phone would not connect to wifi. I tried all of the pedestrian stuff like remove battery, toggle wifi on and off and toggle the airplane mode on and off. Still no wifi. Then I went back into Safestrap and the goal was to reflash the rom. But I think that i wiped the wrong partition or something because i have been stuck at the note 3 splash screen with the custom lock symbol. I went to Best Buy to see if they could flash the factory image, Nope. Then i came how and tried kies, it would not recognize my phone. I am trying to flash back to factory preferably without root. I youtubed and found an old video with an old file at Sammobile. and i am currently downloading it and odin 3. Am I on the right track or am i screwed? I have not rooted a phone since my Droid Razr Maxx. Please Help This is the only thing that i have to communicate with my family. And yes, I am an idiot
Last edited by tyroniousdex; 21st June 2014 at 12:08 AM. Reason: syntax
 
 
21st June 2014, 12:36 AM |#2  
OP Junior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 1
 
More
7 views no suggestions
Quote:
Originally Posted by tyroniousdex

I rooted through towelroot. Then I installed safestrap and alliance rom. This all occurred around 6:00 am this morning. Everything installed and was working. I woke up around 9:30 and started cleaning up my instal i.e. settings in Nova, hiding unnecessary apps the like and then i realized that my phone would not connect to wifi. I tried all of the pedestrian stuff like remove battery, toggle wifi on and off and toggle the airplane mode on and off. Still no wifi. Then I went back into Safestrap and the goal was to reflash the rom. But I think that i wiped the wrong partition or something because i have been stuck at the note 3 splash screen with the custom lock symbol. I went to Best Buy to see if they could flash the factory image, Nope. Then i came how and tried kies, it would not recognize my phone. I am trying to flash back to factory preferably without root. I youtubed and found an old video with an old file at Sammobile. and i am currently downloading it and odin 3. Am I on the right track or am i screwed? I have not rooted a phone since my Droid Razr Maxx. Please Help This is the only thing that i have to communicate with my family. And yes, I am an idiot

i must be screwed several views and no replies. Please help. I have learned my lesson. I knew how to root, I just was not that familiar with the recovery.
21st June 2014, 03:42 AM |#3  
jerrycoffman45's Avatar
Senior Member
Flag ashland ky
Thanks Meter: 782
 
More
Go here do this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2703006

Sent from my SM-N900A using Tapatalk
21st June 2014, 04:03 AM |#4  
OP Junior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 1
 
More
thanks
Quote:
Originally Posted by jerrycoffman45

Go here do this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2703006

Sent from my SM-N900A using Tapatalk

Thank You Jefferey coffman 45. I PM'ed Walter White 2 hours ago and he turned me on. This was the longest i ever went without a solution. I was a little puckered.
22nd June 2014, 02:29 AM |#5  
s205702's Avatar
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Hi Sir. I have the EXACTLY the same problem you had. First, my wifi stopped working so I wiped cache. After Wiping the phone is stucking at splash screen with the custom symbol. Have you figured out a way to fix your phone? If you do, would you mind share the process with me please? Thanks a million in advance.
23rd June 2014, 01:47 PM |#6  
colbur87's Avatar
Senior Member
Oklahoma City
Thanks Meter: 91
 
More
Quote:
Originally Posted by s205702

Hi Sir. I have the EXACTLY the same problem you had. First, my wifi stopped working so I wiped cache. After Wiping the phone is stucking at splash screen with the custom symbol. Have you figured out a way to fix your phone? If you do, would you mind share the process with me please? Thanks a million in advance.

Guys, just flash MLG on with Odin. Install the NC2 Kernel w/ Odin and root w/ Toweroot and Safestrap. Then you can reflash a new rom.

Edit: Here is a good guide: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2703006

Note: Must have NC2 bootloader which im sure you do since you used towelroot.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes