Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

No OS installed on TWRP trouble

OP og style

23rd June 2014, 06:07 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
28 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
I keep getting a No OS installed error on twrp. Yesterday I install a 5.03.651.3 rooted rom through TWRP. I think I deleted the wrong files so I installed a stock 4.06.651.4 from a ruu then I did a ota update to 4.06.651.9. After that I unlocked the bootloader and installed TWRP 2.7.1.1. I have done noting more after that. Can someone please help me fix this problem?

Thanks
23rd June 2014, 06:36 PM   |  #2  
yatindroid's Avatar
Senior Member
Flag Jaipur
Thanks Meter: 385
 
1,429 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
TWRP 2.6.3.4
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2791126

from HTC One
23rd June 2014, 07:13 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
28 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
When I installed TWRP 2.6.3.4 the error stopped showing up. Does that mean that there is a problem with TWRP 2.7.1.1 and my phone is fine?
23rd June 2014, 08:45 PM   |  #4  
yatindroid's Avatar
Senior Member
Flag Jaipur
Thanks Meter: 385
 
1,429 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Quote:
Originally Posted by og style

When I installed TWRP 2.6.3.4 the error stopped showing up. Does that mean that there is a problem with TWRP 2.7.1.1 and my phone is fine?

yes I not believe on 2.7 version

from HTC One
24th June 2014, 01:07 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
28 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Thank you for the help
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes