Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q]Private mode not working.

OP fsupartyboy850

23rd June 2014, 12:02 AM   |  #11  
fsupartyboy850's Avatar
OP Member
Flag Crestview
Thanks Meter: 6
 
44 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by shortydoggg

Right now I'm just uninstalling, then reinstalling xposed framework from the xposed installer, depending on whether I need the mods or private mode

Just tried this method and no luck. Still get the same error message.

Sent from my Rooted AT&T Galaxy S5 using Tapatalk Pro.
The Following User Says Thank You to fsupartyboy850 For This Useful Post: [ View ]
23rd June 2014, 12:13 AM   |  #12  
Senior Member
Thanks Meter: 294
 
771 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by fsupartyboy850

Just tried this method and no luck. Still get the same error message.

Sent from my Rooted AT&T Galaxy S5 using Tapatalk Pro.

You may have to try the downgrade from the general section.

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using XDA Premium 4 mobile app
24th June 2014, 06:58 AM   |  #13  
wynnemelvin's Avatar
Member
Flag Lubbock
Thanks Meter: 6
 
77 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by fsupartyboy850

Just tried this method and no luck. Still get the same error message.

Sent from my Rooted AT&T Galaxy S5 using Tapatalk Pro.

If runtime was changed from dalvik to Art private mode will not enable.... if you've switched try switching back to dalvik and it will run perfectly!

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using XDA Premium 4 mobile app
24th June 2014, 07:14 AM   |  #14  
fsupartyboy850's Avatar
OP Member
Flag Crestview
Thanks Meter: 6
 
44 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by wynnemelvin

If runtime was changed from dalvik to Art private mode will not enable.... if you've switched try switching back to dalvik and it will run perfectly!

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using XDA Premium 4 mobile app

I'm in dalvik.

Sent from my Rooted AT&T Galaxy S5 using Tapatalk Pro.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes