Post Reply

No more green LED

OP Ultimakaiser

22nd June 2014, 11:14 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
29 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
So I flashed viper one to my HTC one and I noticed that I have no more green LED. Looked through every tweak in the tweak menu and I cant find an option for it. Was in the menu while flashing the ROM? If so will I have to reflash to get back a green light? Everything causing a red flash is a little inconvenient Thanks in advance. Its the Viper 6.2.0 if that helps
Forgot to mention everything works with red LED now only
Last edited by Ultimakaiser; 23rd June 2014 at 02:07 AM.
23rd June 2014, 06:41 AM   |  #2  
yatindroid's Avatar
Senior Member
Flag Jaipur
Thanks Meter: 369
 
1,407 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
*#*#3424#*#* dial this HTC function test app will run test led there

from HTC One
23rd June 2014, 10:32 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
29 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by yatindroid

*#*#3424#*#* dial this HTC function test app will run test led there

from HTC One

Did it. It works fine. I think its something I did with my setup. But I cant find it anywhere.
24th June 2014, 06:18 AM   |  #4  
yatindroid's Avatar
Senior Member
Flag Jaipur
Thanks Meter: 369
 
1,407 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Quote:
Originally Posted by Ultimakaiser

Did it. It works fine. I think its something I did with my setup. But I cant find it anywhere.

reflash Rom

from HTC One
24th June 2014, 08:53 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
29 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by yatindroid

reflash Rom

from HTC One

I reflashed the rom but the options that were coming up originally weren't coming up. I was just flashing the rom with no choices. I then made a backup and wiped and reinstalled but got stuck at HTC screen. Now I'm trying to use my backup and even after wipes I'm still stuck at HTC screen. I was using Elemental x kernal if that helps too. Reflashed that and saw there is an led option in there but nothing to change colours so all I get is red.
(edit)
The previous recovery i made is booting just fine. But not the most recent...weird. I renamed the most recent recovery in the option it gives you when you make it. I assume this is why because the same thing happened to me back when I was stock but I thought nothing of it. So I used the old recovery which was 2 days ago instead of yesterday so no complaints there. My phone is alive and I am learning more so progress I guess . Now to fix this only red led problem. I flashed bulletproof kernel instead which had an led option as well but nothing has changed. Still only led light. Has this happened to no one else?

(Edit) fixed. Was a kernel problem. Reinstalled with led control unticked. Then again with it enabled
Last edited by Ultimakaiser; 25th June 2014 at 10:23 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes