Should You Get Wear? Wearer’s Practical Observations

Wear is said to not offer enough for mass adoption, even though its been in … more

SlimRoms: Updates on the Horizon

SlimRoms’ website has been experiencing technical difficulties for the last month or so, but … more

Your Favorite Wireless Charger?

Wireless charging is becoming more and more common as many OEMs are now starting to include this feature … more

ASUS US Invites Developers at XDA to Special Event

ASUS has built a solid name over the years for their computer components, but in the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Sim lock

22nd June 2014, 07:01 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 16
 
247 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Hi.
I have search about this, byt dont understand.
Is it possible to unlock the simlock Galaxy S5?

Regards

Sent from my GT-I9505
23rd June 2014, 02:44 PM   |  #2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 16
 
247 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Really, no one has any idea if it is possible to unlock the sim lock (operator lock)?

Sent from my GT-I9505
23rd June 2014, 03:45 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
379 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
According to this link yes it is possible but not for US. Read the USA Customers article at the bottom of the home page.
cellunlocker.net


Quote:
Originally Posted by Zam1000

Hi.
I have search about this, byt dont understand.
Is it possible to unlock the simlock Galaxy S5?

Regards

Sent from my GT-I9505

23rd June 2014, 05:22 PM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 16
 
247 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by jb_alphamale

According to this link yes it is possible but not for US. Read the USA Customers article at the bottom of the home page.
cellunlocker.net

Hi.
I live in sweden so thats good news!
How it work?
link?

Tanks for your answer
24th June 2014, 01:00 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
379 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Read carefully Zam1000.😊

Sent from my SM-G900W8 using Tapatalk
24th June 2014, 02:15 AM   |  #6  
mefistos's Avatar
Senior Member
Flag Sligo
Thanks Meter: 59
 
222 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
nova all the way... since i moved to S5 from nexus 4 which I was using for year and something I already had the layout backed up.. so i just installed nova restored layout and its all like it was before..
24th June 2014, 09:11 AM   |  #7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 16
 
247 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Ok. Sorry for my bad reading 😊

Sent from my GT-I9505
24th June 2014, 11:13 AM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
379 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
No problem.

Quote:
Originally Posted by Zam1000

Ok. Sorry for my bad reading 😊

Sent from my GT-I9505


Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes