Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

S4 not booting (half boot sound and stuck at blue animation till battery dies)

OP AmanMehta007

21st May 2014, 07:55 PM   |  #1  
AmanMehta007's Avatar
OP Senior Member
Flag hubli
Thanks Meter: 763
 
639 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
S4 not booting (half boot sound and stuck at blue animation till battery dies)
tried to unbrick from odin. not working
tried to restore from old backup(cwm) not working
tried wiping cache,data,format etc not working



i need help seriously its not working in any either ways

plzzzzz help


ps if anyone needs a video to be uploaded i will do it
22nd May 2014, 12:55 PM   |  #2  
Quote:
Originally Posted by AmanMehta007

S4 not booting (half boot sound and stuck at blue animation till battery dies)
tried to unbrick from odin. not working
tried to restore from old backup(cwm) not working
tried wiping cache,data,format etc not working



i need help seriously its not working in any either ways

plzzzzz help


ps if anyone needs a video to be uploaded i will do it

you need to give some more details. what is the problem with Odin? could you connect before with Odin?
2nd June 2014, 03:16 PM   |  #3  
AmanMehta007's Avatar
OP Senior Member
Flag hubli
Thanks Meter: 763
 
639 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by okty2k

you need to give some more details. what is the problem with Odin? could you connect before with Odin?


i think no problem in odin
i rooted my phone when it was in 4.4 os
and also it worked fine for days

but in night i forgot to keep in charge
and from the next day it wasn't booting
it's stuck on boot animation until charge is completely zero

i have ordered a usb jig hopefully thinking it may help me repair
its surely a soft brick
24th June 2014, 08:53 PM   |  #4  
Quote:
Originally Posted by AmanMehta007

i think no problem in odin
i rooted my phone when it was in 4.4 os
and also it worked fine for days

but in night i forgot to keep in charge
and from the next day it wasn't booting
it's stuck on boot animation until charge is completely zero

i have ordered a usb jig hopefully thinking it may help me repair
its surely a soft brick

Why not booting in recovery and reset it?
Or even in download mode and reinstall official one, then install the custom you want...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes