Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,664 Members 42,904 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Custom Recovery

Tip us?
 
blckout99
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 48
Join Date: Mar 2007
Default [Q] Custom Recovery

Now that we have root, any rumors on how long before we get a custom recovery too ? Safe Strap doesn't seem to be working on with 4.4.2 bootloader, and Odin push for TWRP failed... I know the bootloader is locked, but I was hoping for custom recovery still ? Thanks guys.
 
jerrycoffman45
Old
#2  
jerrycoffman45's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 654
Posts: 2,045
Join Date: Sep 2011
Location: ashland ky
Won't do any good till bootloader is unlocked and safe strap works fine for me on nc2 4.4.2

Sent from my SM-N900A using Tapatalk
 
blckout99
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 48
Join Date: Mar 2007
Quote:
Originally Posted by jerrycoffman45 View Post
Won't do any good till bootloader is unlocked and safe strap works fine for me on nc2 4.4.2

Sent from my SM-N900A using Tapatalk
You've been able to use safe strap to load another rom ? When I reboot to "recovery" from safe strap it just loads back to 4.4.2... any ideas ?
 
Face_Plant
Old
#4  
Face_Plant's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 172
Posts: 376
Join Date: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by blckout99 View Post
You've been able to use safe strap to load another rom ? When I reboot to "recovery" from safe strap it just loads back to 4.4.2... any ideas ?
Do you have busybox installed?

See this for information on installing and using Safestrap:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2789498
The Following User Says Thank You to Face_Plant For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
blckout99
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 48
Join Date: Mar 2007
Quote:
Originally Posted by Face_Plant View Post
Do you have busybox installed?

See this for information on installing and using Safestrap:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2789498
Weird, this worked on my second At&t Note 3. And yes I had installed busybox as well. I'll give it a shot again on the first one later. But I wanted to thank you.. Thank you . :0)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes