Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Video wont play, audio will?

OP Mandic

25th June 2014, 08:06 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
delete thread, issue solved
Last edited by Mandic; 25th June 2014 at 08:16 AM. Reason: problem solved
25th June 2014, 08:15 AM   |  #2  
patrick_1's Avatar
Senior Member
Flag Las Vegas, NV
Thanks Meter: 89
 
377 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
If I understand you correctly the app is opening up your browser and the video within the webpage won't play..try using Flashfox browser, it's in the playstore.

Sent from my SM-N900P using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to patrick_1 For This Useful Post: [ View ]
25th June 2014, 08:19 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by patrick_1

If I understand you correctly the app is opening up your browser and the video within the webpage won't play..try using Flashfox browser, it's in the playstore.

Sent from my SM-N900P using XDA Premium 4 mobile app

well nevermind i said to delete thread but issue wasnt resolved...um no the app isnt opening a browser it is playing an embedded video through the app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes