Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Android 5.1 Possibly Coming February 2015

Google released Android 5.0 just over a month ago, and since then Lollipop has been trying to … more

Double Tap to Wake on the Nexus 6 Without Root

A few weeks ago, we featured an app which allowed the Nexus 6 to regain the double tap to wake … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] htc pico

OP zeeshanqaswar

16th June 2014, 05:31 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
hello! i m new on xda !! recently i had an issue in my htc pico mypico install cm9 and cm9 based roms succesfully !! but donot install other roms like cm10 and stock rom on installing rom it install successfully but on reboot after htc logo it gives me black screen and then goes take me to recovery mod every time ant boot !! in case of cm10 initially it gives me the error of status7 error i remove assert line [which is mostly mentioned in many tutorials to remove assert 7 error] but after that it gives me installiation failed error what can i do im games lover but cm9 does not support many of the games thats why i want to use stock rom or cm10 !!!! plzzzz suggest me !!!! what can i do !!! THANK'S!!!
16th June 2014, 05:30 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
htc pico
bro ! can anybody clearify me! i need urgent help!!!
22nd June 2014, 05:42 AM   |  #3  
aashking's Avatar
Member
Flag udupi
Thanks Meter: 36
 
70 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by zeeshanqaswar

bro ! can anybody clearify me! i need urgent help!!!

bro, did you OC your rom before?
if yes some OC kernels will eat your nand, and this will cause to error in installing other roms, just try nand recovery method and try to make a neat install...
22nd June 2014, 01:31 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
first thankxx!! for ur reply !! yes! i overclock my phone many times and if ur clean install mean wipe dalvic cache , system , and everything even my memory memorycard data then i do it alot of times but problem is same ! let me tell u now my phone is smothly runing on cm9 and every cm9 base rom works but !! why is this hapening !! plz desctribe me more i also try to change my custom recovery but nothing helps! and plzzz describe me this nand recovery method i donot knw what is this !!

Last edited by zeeshanqaswar; 22nd June 2014 at 01:36 PM.
23rd June 2014, 02:50 AM   |  #5  
Agaphetos's Avatar
Member
Flag Cainta, Rizal
Thanks Meter: 70
 
92 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Quote:
Originally Posted by zeeshanqaswar

first thankxx!! for ur reply !! yes! i overclock my phone many times and if ur clean install mean wipe dalvic cache , system , and everything even my memory memorycard data then i do it alot of times but problem is same ! let me tell u now my phone is smothly runing on cm9 and every cm9 base rom works but !! why is this hapening !! plz desctribe me more i also try to change my custom recovery but nothing helps! and plzzz describe me this nand recovery method i donot knw what is this !!

first of all. read this post.
http://forum.xda-developers.com/show...93&postcount=5

what to do?

1. download this superwipe_v0.5zip
then just flash it. its a flashable NAND Recovery.

2. i recommend you to use latest TWRP Touch Recovery or PhilZ Touch Recovery.
23rd June 2014, 08:02 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
thankxx! for ur reply bro! im already using twrp recovery ! let me tell last time i tried to install stock rom then i just noticed after a while it said to me successfully installed but boot image donot install !! can u tell me why is it happens
23rd June 2014, 08:24 AM   |  #7  
5zan's Avatar
Member
Thanks Meter: 13
 
74 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Use ROM tool box to update your recovery to latest version. I suggest using cwm recovery ,its the best.

Sent from my Explorer A310e using XDA Free mobile app

---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------

BTW why you still using cm9? Its very old & ICS. I suggest u try the cm11 nightly build with android 4.4.3. Its the best ROM for our HTC pico. Its in build #4. They will be upgrading to android 4.4.4 in next build & the ROM is smooth as silk. Everything works & zero bugs.
Sent from my Explorer A310e using XDA Free mobile app
24th June 2014, 06:17 AM   |  #8  
Member
Thanks Meter: 7
 
42 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
JaggyROmM - Jelly Bean
Is there any JaggyROM version with Jelly Bean available for PICO ?
25th June 2014, 12:02 PM   |  #9  
5zan's Avatar
Member
Thanks Meter: 13
 
74 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Jaggy roms are gingerbread with sense 3.5 only
Don't forget to hit thanks.

Sent from my Explorer A310e using XDA Free mobile app
Last edited by 5zan; 26th June 2014 at 02:16 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes