Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Location services problems

OP nathlynn22

24th June 2014, 08:11 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 70
 
949 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Ever since Saturday and flashing my first custom Rom for my HTC one max I have notice few problems mainly my location services for my weather are not updating to my current location and just stick to my main town. I've tried accuweather and its comes up with unable to connect check network connection but connected to 4g and WiFi. And the stock weather app is just not working either. Has any one had this problem? I'm at a point of just going back to stock rooted 4.3 currently I'm on nusensesix.

Sent from my HTC One max using Tapatalk
24th June 2014, 11:47 PM   |  #2  
jerrycycle's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 161
 
1,228 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
I think under location setting, all options need to be check, GPS, network & WiFi.
25th June 2014, 12:09 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 70
 
949 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Quote:
Originally Posted by jerrycycle

I think under location setting, all options need to be check, GPS, network & WiFi.

yep no that's what I've got I will just try a stock Rom and go from there thanks

Sent from my HTC One max using Tapatalk
25th June 2014, 06:02 AM   |  #4  
Recognized Contributor
Thanks Meter: 767
 
1,560 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Donate to Me
Id ask/look in flyhalfs thread for the rom for a fix/answer
25th June 2014, 07:07 AM   |  #5  
dottat's Avatar
Recognized Contributor
Flag york, pa
Thanks Meter: 1,419
 
3,214 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by nathlynn22

yep no that's what I've got I will just try a stock Rom and go from there thanks

Sent from my HTC One max using Tapatalk

is your GPS mode set to high accuracy or battery saving mode?

Sent from my SM-T320 using Tapatalk
25th June 2014, 08:06 AM   |  #6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 70
 
949 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Quote:
Originally Posted by dottat

is your GPS mode set to high accuracy or battery saving mode?

Sent from my SM-T320 using Tapatalk

tried both. rebooting to try clear any problems aswell. not sure what the problems is...

Sent from my HTC One max using Tapatalk
25th June 2014, 12:52 PM   |  #7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 70
 
949 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Quote:
Originally Posted by Wonders_Never_Cease

Id ask/look in flyhalfs thread for the rom for a fix/answer

I've asked a few questions in there they just get overlooked.
Quote:
Originally Posted by dottat

is your GPS mode set to high accuracy or battery saving mode?

Sent from my SM-T320 using Tapatalk

strange all this morning my location has been very precise and taken a random guess that I'm in the United kingdom lol great. And I've rebooted phone and atm it has found where I currently am.

Sent from my HTC One max using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes