Post Reply

[Q] Unstable Wi-Fi 2.6x kernel

14th June 2014, 12:52 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Hello, i'm here to "report" or ask for some help with my problem, first of all i have a sony st15i (smultron) smartphone, it seems like my phone in specific it's not compatible with 2.6 kernel, because this problem... wi-fi keeps dropping everytime, it has a perfect signal, but suddenly while im using it wifi just dissappears from the statusbar, and when i go to settings to see what's happening it shows all closer networks with poor signal, (1 bar) so, i've tried every single JB 4.1.2 kernel and every single one has this problem in my phone, if anyone could help me i would be really happy, btw i've seen people with this problem without any answer.

Also, this happens with official ICS and custom ICS roms... (and kernels)

Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-06-13-19-23-58.png
Views:	54
Size:	107.9 KB
ID:	2796780 while i took this screenshot i was just in front of my Wi-Fi (connectify.me), and it just shows it with poor signal, while it should be full... just happens with ics a and jellybean 4.1
Last edited by SimonDays; 14th June 2014 at 01:00 AM. Reason: added screenshot
14th June 2014, 05:38 AM   |  #2  
karandpr's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,341
 
1,546 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Thats an issue with connectify .
It doesn't happen on Normal Router.
mhotspot is better than connectify imo .
The Following User Says Thank You to karandpr For This Useful Post: [ View ]
14th June 2014, 03:27 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by karandpr

Thats an issue with connectify .
It doesn't happen on Normal Router.
mhotspot is better than connectify imo .

Thanks for the response, it also happens with mhotspot and normal routers.. I flashed ur kernel to see if it didnt had this problem, but it does..
14th June 2014, 03:52 PM   |  #4  
karandpr's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,341
 
1,546 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by SimonDays

Thanks for the response, it also happens with mhotspot and normal routers.. I flashed ur kernel to see if it didnt had this problem, but it does..

Hmmm, I will see and check.
Connectify and my mini pro hate each other.
All other phones work with connectify but the signal gets lost after 5 -10 minutes on mini pro.
15th June 2014, 12:06 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Smile
Quote:
Originally Posted by karandpr

Hmmm, I will see and check.
Connectify and my mini pro hate each other.
All other phones work with connectify but the signal gets lost after 5 -10 minutes on mini pro.

Thanks, cuz this is driving me crazy and i dont use Kitkat because it drain to much battery D:
22nd June 2014, 01:46 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Thumbs up
I just found out that in .431 official build from sony my phone doesnt have that problem, wi-fi is always stable... So if anyone knows why this happens with .587 and jelly bean 4.1.2 i would really appreciate it..
25th June 2014, 01:08 PM   |  #7  
karandpr's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,341
 
1,546 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by SimonDays

I just found out that in .431 official build from sony my phone doesnt have that problem, wi-fi is always stable... So if anyone knows why this happens with .587 and jelly bean 4.1.2 i would really appreciate it..

Different Baseband, You can use .587 with .431 baseband .

The Following User Says Thank You to karandpr For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes