Lollipop for OnePlus One Enters Testing Stage

Cyanogen just announced on their twitter that their CyanogenMod Lollipop build for the OnePlus … more

Xiaomi Business Model Unlike Usually Conceived

This article explains how Xiaomi sells phones not just to be a mobile OEM, but also to seed … more

Note 4 Launcher Theme Collection

If you like the features and integration of the TouchWiz Launcher on your Note 4, FrenchFamousTeam put … more

Verizon Allows Customers to Opt Out of Supercookies

Following the controversy that Verizon’s zombie “supercookies” … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

How to get this boot up?

OP AndroidKing

25th June 2014, 05:02 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 20
 
107 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
How to get this boot up with the HTC logo with powered by android
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMAG0001.jpg
Views:	42
Size:	127.6 KB
ID:	2816182  
25th June 2014, 07:32 AM   |  #2  
yatindroid's Avatar
Senior Member
Flag Jaipur
Thanks Meter: 453
 
1,582 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by AndroidKing

How to get this boot up with the HTC logo with powered by android

try fastboot erase cache
If not helping specify your problem with getvar all

from HTC One
25th June 2014, 11:01 AM   |  #3  
Uzephi's Avatar
Recognized Contributor
Flag Phoenix
Thanks Meter: 502
 
1,487 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
Are you asking how to get that splash screen? Or are you asking about getting the phone to boot up past that screen? If the latter, what was the last thing you did to cause that issue? If the former, you would just need to flash it in RUU mode via splash zip.

Sent from my HTC6500LVW using XDA Free mobile app
25th June 2014, 04:06 PM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 20
 
107 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Uzephi

Are you asking how to get that splash screen? Or are you asking about getting the phone to boot up past that screen? If the latter, what was the last thing you did to cause that issue? If the former, you would just need to flash it in RUU mode via splash zip.

Sent from my HTC6500LVW using XDA Free mobile app

sorry I am asking how to get that splash screen
25th June 2014, 04:21 PM   |  #5  
Tachi91's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 437
 
1,460 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
If you're S-OFF then just go into fast boot and flash it. This will erase your cache so it'll have to reload everything so expect a longer then average bootup
Attached Files
File Type: zip splash.zip - [Click for QR Code] (4.00 MB, 8 views)
25th June 2014, 04:26 PM   |  #6  
Uzephi's Avatar
Recognized Contributor
Flag Phoenix
Thanks Meter: 502
 
1,487 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=51491658

Original thread for it

Sent from my HTC6500LVW using XDA Free mobile app
25th June 2014, 04:41 PM   |  #7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 20
 
107 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Uzephi

http://forum.xda-developers.com/show...php?p=51491658

Original thread for it

Sent from my HTC6500LVW using XDA Free mobile app

Thank you both for your help

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes