Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Problem] White Screen!

25th June 2014, 04:45 PM |#1  
s.bluedreams's Avatar
OP Senior Member
Flag ZHD
Thanks Meter: 188
 
233 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
hi
im on existenz 3.3.0 and xposed installed and im using some xposed modules
and now i have a problem of white screen when i turn on screen or some other positions
in this white screen navigation bar is not displaying and status bar is displaying but not works!
i should restart phone to continue using
plz help me
Tnx!
 
 
25th June 2014, 05:24 PM |#2  
joke19's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 73
 
497 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Xposed put a disable.zip by the installing of the framework on ur sd. Start recovery and flash this. Good luck to find out what for a module work wrong.

Gesendet von meinem Xperia SP
The Following User Says Thank You to joke19 For This Useful Post: [ View ]
25th June 2014, 06:27 PM |#3  
s.bluedreams's Avatar
OP Senior Member
Flag ZHD
Thanks Meter: 188
 
233 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by joke19

Xposed put a disable.zip by the installing of the framework on ur sd. Start recovery and flash this. Good luck to find out what for a module work wrong.

Gesendet von meinem Xperia SP

Tnx
But is there any other way to find a wrong module?
25th June 2014, 08:28 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
29 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
.201 firmware as lot of issues.....this is one of them..better to update your rom to any other until u get an update for existanz
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes