Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,780,028 Members 37,659 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

No Signal with NAE, APN settings Grayed out

Tip us?
 
Raven93rx7
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Nov 2013
Default No Signal with NAE, APN settings Grayed out

I recently flashed NAE modem from this thread http://forum.xda-developers.com/show...ghlight=signal And now I have literally no signal. The only APN listed now is LTE - SPRINT OTA otasn and it is grayed out so I can not add a new one. Does anyone have or know of any fixes for this? I tried flashing back to MJA modem but all of them on that thread only have this one APN and they are all grayed out. I have been searching all over and can't really find a good fix for this so any help would be GREATLY appreciated. My GS4 is rooted and have Philz and Negalite WondeROM if that helps at all. I assume it is an APN issue since I do not have the one I see most people talking about...however I can not add new ones since it is gray....i suck lol. Thanks again for any help at all.
 
daniel4653
Old
#2  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2,629
Posts: 8,194
Join Date: Jul 2010
Location: Southern California
I'm on stock unrooted NAE and have them greyed out so that means that's "normal"

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk


 
Team Kernelizers: Making the best out of your phone
 
elmont14
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 5
Join Date: Mar 2014
Play around with the mobile network settings... and do profile and prl updates... see how that goes
 
Raven93rx7
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by daniel4653 View Post
I'm on stock unrooted NAE and have them greyed out so that means that's "normal"

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
What APNs show up in your list on the stock unrooted NAE?

Quote:
Originally Posted by elmont14 View Post
Play around with the mobile network settings... and do profile and prl updates... see how that goes
Tried PRL updates. but I have literally no data service now, the signal I get now is 1x.
 
daniel4653
Old
#5  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2,629
Posts: 8,194
Join Date: Jul 2010
Location: Southern California
Quote:
Originally Posted by Raven93rx7 View Post
What APNs show up in your list on the stock unrooted NAE?



Tried PRL updates. but I have literally no data service now, the signal I get now is 1x.
1X is data. its 2G but you are still able to load google and such. its really really slow but it is data. over WiFi try ##72786#

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk

---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------

APN2 LTE internet

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk


 
Team Kernelizers: Making the best out of your phone
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes