Post Reply

No Signal with NAE, APN settings Grayed out

OP Raven93rx7

25th June 2014, 09:01 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
I recently flashed NAE modem from this thread http://forum.xda-developers.com/show...ghlight=signal And now I have literally no signal. The only APN listed now is LTE - SPRINT OTA otasn and it is grayed out so I can not add a new one. Does anyone have or know of any fixes for this? I tried flashing back to MJA modem but all of them on that thread only have this one APN and they are all grayed out. I have been searching all over and can't really find a good fix for this so any help would be GREATLY appreciated. My GS4 is rooted and have Philz and Negalite WondeROM if that helps at all. I assume it is an APN issue since I do not have the one I see most people talking about...however I can not add new ones since it is gray....i suck lol. Thanks again for any help at all.
25th June 2014, 04:21 PM   |  #2  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 2,680
 
8,336 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
I'm on stock unrooted NAE and have them greyed out so that means that's "normal"

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
25th June 2014, 05:01 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Play around with the mobile network settings... and do profile and prl updates... see how that goes
25th June 2014, 09:12 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by daniel4653

I'm on stock unrooted NAE and have them greyed out so that means that's "normal"

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk

What APNs show up in your list on the stock unrooted NAE?

Quote:
Originally Posted by elmont14

Play around with the mobile network settings... and do profile and prl updates... see how that goes

Tried PRL updates. but I have literally no data service now, the signal I get now is 1x.
25th June 2014, 09:34 PM   |  #5  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 2,680
 
8,336 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by Raven93rx7

What APNs show up in your list on the stock unrooted NAE?



Tried PRL updates. but I have literally no data service now, the signal I get now is 1x.

1X is data. its 2G but you are still able to load google and such. its really really slow but it is data. over WiFi try ##72786#

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk

---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------

APN2 LTE internet

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes