FORUMS

Which Lockscreen Security Type Do You Use?

From pattern locks to the controversial face unlock, there are a number of different ways you … more

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Custom ROMs vs. Modular Tweaks

Join us in a fun Sunday Debate on Mods and ROMs. Come with your opinions and feel free to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Cant flash "Newer" kernels

24th June 2014, 08:09 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I flashed 4.1.A.0.562 and it went well after i rooted and was gonna flash to 4.1.B.0.587 it seems to go well i dont get any error on flashtool BUT when i go into setting and check Kernel it says im still on 4.1.A.0.562 and i have unlocked bootloader and im stuck now please help :^)
Last edited by TheRavenblue; 24th June 2014 at 08:13 PM.
 
 
25th June 2014, 04:04 AM |#2  
Rhyskymud's Avatar
Senior Member
Flag Manado
Thanks Meter: 69
 
More
Just flash ICS Kernel..

Sent from my ST18i using XDA Free mobile app
25th June 2014, 04:34 PM |#3  
bejunk's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 1,616
 
More
Quote:
Originally Posted by TheRavenblue

I flashed 4.1.A.0.562 and it went well after i rooted and was gonna flash to 4.1.B.0.587 it seems to go well i dont get any error on flashtool BUT when i go into setting and check Kernel it says im still on 4.1.A.0.562 and i have unlocked bootloader and im stuck now please help :^)

flash stock ics ftf via this guide. also may dl latest version of ics there. it will flash alls stuff including kernel

http://talk.sonymobile.com/t5/Androi...nd/td-p/154389
25th June 2014, 06:50 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by bejunk

flash stock ics ftf via this guide. also may dl latest version of ics there. it will flash alls stuff including kernel

Will i lose my root if i do that?
25th June 2014, 07:29 PM |#5  
bejunk's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 1,616
 
More
Quote:
Originally Posted by TheRavenblue

Will i lose my root if i do that?

yes. (& personal data also, so make backup) but root is a easy job (1min) you can root phone with ''e-root'' app. btw if u plan to use custom rom , then no need to root it all custom rom/kernel is prerooted....

if not you can extract kernel & try flashing i manually..
25th June 2014, 08:19 PM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by bejunk

yes. (& personal data also, so make backup) but root is a easy job (1min) you can root phone with ''e-root'' app. btw if u plan to use custom rom , then no need to root it all custom rom/kernel is prerooted....

if not you can extract kernel & try flashing i manually..

I tried using e-root once and i got rooted but after a while i couldnt root :/ it was succesfull (i think) but superuser never showed up.
25th June 2014, 10:59 PM |#7  
bejunk's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 1,616
 
More
Quote:
Originally Posted by TheRavenblue

I tried using e-root once and i got rooted but after a while i couldnt root :/ it was succesfull (i think) but superuser never showed up.

i think you need to install superuser manually afet rooting with e root. (from playstore)
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes