Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,782,778 Members 38,388 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

(Q) rooted sprint phone on Verizon?

Tip us?
 
Blanko6
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 308
Join Date: May 2010
Default (Q) rooted sprint phone on Verizon?

Hello, I'm trying to do some homework for a friend. Before I get him to root his phone, could his rooted note 3 be used on Verizon or any other carrier?

Thank you.

Sent from my XT1058 using XDA Free mobile app
 
oscarthegrouch
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 325
Posts: 1,676
Join Date: Jun 2011
Verizon no. Gsm carrier maybe but not at full speeds. Buying a phone and wanting to get it working in another carrier isn't the wisest thing to do to save money. Phones are NOT 100% interchangeable between carriers. Your friend might have bought an expensive paperweight or 2g phone.
 
JMB101
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by Blanko6 View Post
Hello, I'm trying to do some homework for a friend. Before I get him to root his phone, could his rooted note 3 be used on Verizon or any other carrier?

Thank you.

Sent from my XT1058 using XDA Free mobile app
You have to get it internationally unlocked through sprint before you can attempt to do anything.
 
johntheman_692003
Old
#4  
johntheman_692003's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 65
Posts: 397
Join Date: Apr 2010
Location: boondocks
yes, you can take your sprint note 3 and run it on verizon. I did with pageplus and I have flashed a friends to his personl verizon account.
 
topherk
Old
#5  
topherk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 445
Posts: 687
Join Date: Nov 2010
Location: Los Angeles
Quote:
Originally Posted by johntheman_692003 View Post
yes, you can take your sprint note 3 and run it on verizon. I did with pageplus and I have flashed a friends to his personl verizon account.
Can you explain your procedure for doing so? Do you need the MSL? Does Sprint need to unlock it for International Use prior to flashing over?

A link to a tutorial or even some directions would help him more than just stating that it's possible.
______________
Current Setup:
Sprint Galaxy Note 3
ROM: Galaxy Note fre3 v2.14
Kernal: ROM-provided
Recovery: TWRP v2.7.0.0
Baseband: N900PVPECNC5

Asus Eee Pad Transformer (TF101)
ROM: [4.4.2] [ KatKiss #023c ] [Stable]
 
johntheman_692003
Old
#6  
johntheman_692003's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 65
Posts: 397
Join Date: Apr 2010
Location: boondocks
Quote:
Originally Posted by topherk View Post
Can you explain your procedure for doing so? Do you need the MSL? Does Sprint need to unlock it for International Use prior to flashing over?

A link to a tutorial or even some directions would help him more than just stating that it's possible.
it is a process. pm me for details.
 
topherk
Old
#7  
topherk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 445
Posts: 687
Join Date: Nov 2010
Location: Los Angeles
Quote:
Originally Posted by johntheman_692003 View Post
it is a process. pm me for details.
I personally don't need this... I assume that if the OP wants directions, he'll PM you for instructions. Thanks!
______________
Current Setup:
Sprint Galaxy Note 3
ROM: Galaxy Note fre3 v2.14
Kernal: ROM-provided
Recovery: TWRP v2.7.0.0
Baseband: N900PVPECNC5

Asus Eee Pad Transformer (TF101)
ROM: [4.4.2] [ KatKiss #023c ] [Stable]

The Following User Says Thank You to topherk For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes