Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[LB/UB] Easily Root JB 4.3 and KK 4.4.2

OP wafeeq

20th June 2014, 08:22 PM   |  #31  
cybervibin's Avatar
Recognized Contributor
Flag Pallet town
Thanks Meter: 1,631
 
2,429 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Donate to Me
More
hey if anyone could just confirm for me,
will this exploit work on version 6.2.a.1.100 ?(india) 4.3 i guess
21st June 2014, 06:22 AM   |  #32  
THeLogiC's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 896
 
3,502 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by cybervibin

hey if anyone could just confirm for me,
will this exploit work on version 6.2.a.1.100 ?(india) 4.3 i guess

yes it should on any device below 4.4.3 except for some htc and moto phones
The Following User Says Thank You to THeLogiC For This Useful Post: [ View ]
23rd June 2014, 08:36 AM   |  #33  
cybervibin's Avatar
Recognized Contributor
Flag Pallet town
Thanks Meter: 1,631
 
2,429 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by THeLogiC

yes it should on any device below 4.4.3 except for some htc and moto phones

yes i can confirm it works , thanks a lot
25th June 2014, 11:19 PM   |  #34  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
309 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
working
Confirmed working on Nordic NCB 4.4.2 after clean install.
However, SuperSU (from PlayStore) needed a restart, it only worked after that. At first it could not install.

I am now trying the "Battery Drain Fix" now and if that is OK, KitKat is a keeper. (otherwise back to my 4.2.2 backup)

Great Job, thanks - this is revolutionary.
Last edited by moolash; 25th June 2014 at 11:20 PM. Reason: typo
26th June 2014, 06:39 AM   |  #35  
sling-shot's Avatar
Member
Flag Wanderlust
Thanks Meter: 5
 
49 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
I notice 2 things:
1. I succeeded in rooting my ZR on Indian 4.3 firmware but after installing Link2SD my phone entered infinite bootloop. Dead to SONY logo to XPERIA logo then to colourful waves and back to dead. Removing SD card allows proper boot.

2. Phone seems slow. Particularly I feel like 3D acceleration does not work or something. Scrolling is slow, pages appear slow, animations are not smooth / none.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes